Σάκης Ρουβάς: Έχουν προκύψει θέματα bullying με τα παιδιά μου (βίντεο)

Σάκης Ρουβάς: Έχουν προκύψει θέματα bullying με τα παιδιά μου (βίντεο)

Σάκης Ρουβάς: Έχουν προκύψει θέματα bullying με τα παιδιά μου (βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου στην Αθήνα και όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν και μίλησαν μαζί του.

Ο Σάκης Ρουβάς προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του σχετικά με το bullying. Αναλυτικά σημείωσε:

«Με αφορά προσωπικά το bullying. Με τέσσερα παιδιά, στην ηλικία που βρίσκονται και έχουν μπροστά τους εφηβεία.. Είναι ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ έντονα την κοινωνία μας, με παιδιά να έχουν φτάσει σε ακραία σημεία.

Προσπαθώ να αφουγκραστώ πάντα τα παιδιά μου. Προσπαθώ να κατανοήσω, να καταλάβω αν συμβαίνει κάτι στα παιδιά μου. Έχουν προκύψει διάφορα μικρά θεματάκια. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι η επικοινωνία με τα παιδιά μας.

Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη αγάπης. Όσο απομακρυνόμαστε από την αγάπη, τόσο απομονωνόμαστε και τόσο το “εγώ” προσπαθεί να επιβιώσει, επιτίθεται στα άλλα “εγώ”. Η διασημότητα των γονιών δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν σκληρά άσχετα με το ποιοι είναι οι γονείς».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *