Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη σε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές (εικόνες)

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη σε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές (εικόνες)

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη σε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές (εικόνες)
Φωτογραφία: ndp photo, Παναγιώτης Κουφαλέξης

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Παρά τις απαιτητικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Σάκης Ρουβάς, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Ο φακός του Hello! τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, σε μια έξοδο με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη να περπατούν χέρι-χέρι αψηφώντας το ψιλόβροχο, ενώ λίγες μέρες αργότερα o ίδιος πέρασε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του.

Για την ακρίβεια, ο Σάκης Ρουβάς με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη, παρακολούθησαν την πρεμιέρα της θεαματικής παράστασης «Saolin The Legend» στο γήπεδο Tae Kwon Do.

Η παρουσία του στις κερκίδες δεν πέρασε απαρατήρητη και πολύ σύντομα ο θίασος των Saolin τον ανέβασε στη σκηνή. Ο τραγουδιστής, μετά το τέλος της παράστασης, επισκέφτηκε, μαζί με τα τρία παιδιά του, τους περφόμερ στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ μέλη των Saolin έδωσαν μια μίνι παράσταση ειδικά γι’ αυτούς.

Στο μεταξύ ο φακός του Hello! κατέγραψε αποκλειστικά την αναχώρηση της Κάτιας Ζυγούλη για την Κέρκυρα, μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα, όπου πέρασαν τις μέρες του Πάσχα. Ο Σάκης Ρουβάς μετέβη οδικώς στο νησί των Φαιάκων.

Πηγή : Πειριοδικό Hello!, τ. 160

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *