Σάλος στη Βρετανία: Η Κate Middleton έσπασε παράδοση 115 χρόνων

Σάλος στη Βρετανία: Η Κate Middleton έσπασε παράδοση 115 χρόνων

Σάλος στη Βρετανία: Η Κate Middleton έσπασε παράδοση 115 χρόνων

Δεν σταματά να δίνει αφορμές για κράξιμο το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Κέιτ Μίντλετον να δεχθεί τα πυρά, καθώς αποφάσισε να σπάσει παράδοση 115 χρόνων.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν παραβρέθηκε στην παρουσίαση των Ιρλανδών Φρουρών στη γιορτή του Αγίου Πατρικίου, καθώς θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι της, το παλάτι Ανμερ Χολ στο Νόρφολκ για να δει τα παιδιά της καθώς ήταν για αρκετές ημέρες μακριά τους, στο Λονδίνο, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Τα σχόλια στα social media καυστικά. «Είχε πάει τα 4 προηγούμενα χρόνια και ίσως φέτος χρειαζόταν να ξεκουραστεί», «είμαι απογοητευμένος, αν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αρχίζουν να σπάνε παραδόσεις τότε δεν είμαι σίγουρος ότι είναι οι κατάλληλοι».

Από το 1901, η βασίλισσα Αλεξάνδρα τότε, ξεκίνησε η περίφημη αυτή παράδοση που θέλει μια γυναίκα της βασιλικής οικογένειας να μοιράζει στο Χάνσλοου, τη βάση του Τάγματος Πεζικού, μπουκετάκια με τριφύλλι στη γιορτή του Αγίου Πατρικίου.

Η Κέιτ ανέλαβε αυτό το ρόλο το 2012 και μέχρι και πέρυσι, ούσα μάλιστα οκτώ μηνών έγκυος, την εκπλήρωνε κανονικά. Ωστόσο, φέτος,θεώρησε ότι είναι καλό να σπάσει αυτή την παράδοση των 115 χρόνων.

Το Κένσιγκτον έσπευσε να δικαιολογήσει τη δούκισσα λέγοντας ότι θα παρευρεθεί αντί αυτής ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ότι η Μίντλετον θα κάνει τη… δουλειά της τα επόμενα χρόνια. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να ηρεμήσει τους οργισμένους Βρετανούς.

To 2015

kate

Στην γιορτή το 2014

kate1

Kαι το 2013

kate2

Το 2012

kate2013

To 2011

kate12

To 2014

kate11

H βασίλισσα παλαιότερα, όταν είχε το ρόλο που έχει σήμερα η Kate

elisavet

Μετά τη βασιλομήτωρ το ρόλο ανέλαβε η πριγκίπισσα Αννα η οποία παρέδωσε τη… θέση το 2012 στην Κέιτ Μίντλετον

anna

H βασίλισσα Ελισάβετ το 1997

eli

To 1969

 

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *