ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΣάλος στο twitter: Η στιγμή που η Σάσα Σταμάτη όρμησε και διέκοψε...

Σάλος στο twitter: Η στιγμή που η Σάσα Σταμάτη όρμησε και διέκοψε παράσταση του Ζαραλίκου (βίντεο)

Σάλο προκάλεσε η κίνηση της γνωστής δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου «Καρέζη» και να διακόψει ξαφνικά την παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά»  του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Το απίστευτο περιστατικό, συνέβη στη χθεσινοβραδινή παράσταση και καταγράφηκε από κάμερες κινητών τηλεφώνων, ενώ αυτοί που ξέρουν καλά την ελληνική showbiz γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος αποτελεί μια… ιδιαίτερη περίπτωση ενώ έχει μία εκρηκτική προσωπικότητα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά η δημοσιογράφος ανέβηκε στη σκηνή με συνοδεία κάποιων ανδρών και διέκοψε την παράσταση, ενοχλημένη από ένα αστείο που έκανε ο γνωστός κωμικός και αφορούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

“Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια.” έγραψε στο twitter του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Mάλιστα το σοβαρό περιστατικό πήρε και πολιτικές προεκτάσεις αφού θέση πήρε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος  Γιάννης Οικονόμου. «Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας».

Ήδη το #ζαραλικος και το #Σταματη είναι τα πιο δημοφιλή trend στο Twitter ενώ Κυβέρνηση και κόμματα καταδικάζουν το περιστατικό.

Χαμός στο twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS