Σατέν παπούτσι το πρωί για πολυτέλεια στο ντύσιμο

Σατέν παπούτσι το πρωί για πολυτέλεια στο ντύσιμο

Σατέν παπούτσι το πρωί για πολυτέλεια στο ντύσιμο

Το σατέν παπούτσι αναβαθμίζει τις καθημερινές μας εμφανίσεις και το βλέπουμε να κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις.  Θεωρείται «δύσκολο» στον συνδυασμό του.  Ωστόσο, μπορεί να συνοδεύσει την εμφάνισή σας και να κλέψει τις εντυπώσεις χωρίς να νιώσετε ότι υπερβάλλετε. Μπορεί να συνδυαστεί με φόρεμα, φούστα, παντελόνι (ή ακόμα και με jean παντελόνι). To είδαμε στις μεγάλες πασαρέλες στις Εβδομάδες Μόδες στο Παρίσι, στο Μιλάνο, στο Λονδίνο και θα το δούμε και τη νέα σεζόν.

Όπως το βελούδο, έτσι και το σατέν, θεωρείται ύφασμα ταιριαστό σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Όμως αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι το διαφορετικό που μπορεί να αποπνέει π.χ. μια πρωινή εμφάνιση με jean και σατέν pumps. Τα σατέν παπούτσια έχουν περάσει σε άλλη εποχή.

Έχουμε πια ξεφύγει από τα all time classic σχέδια σε ουδέτερες αποχρώσεις και βλέπουμε πια σατέν παπούτσια σε bold αποχρώσεις (κόκκινα, φούξια, μπλε, πράσινα) και έντονα prints. Αν επιλέξετε σατέν παπούτσι στην κατάλληλη απόχρωση και στο κατάλληλο σχέδιο μπορεί να αλλάξει όλο το στιλ του outfit σας. Για ένα άκρως sexy look, επιλέξτε π.χ. ένα ζευγάρι μαύρα σατέν ψηλοτάκουνα με μια pencil φούστα και ένα κολακευτικό τοπ. Ιδανικά για να συνδυαστούν με coctail φορέματα. Την άνοιξη θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον αν συνδυαστούν με floral και πουά που και πάλι θα δούμε να είναι μέσα στις επιλογές μας.

Τιπς για να τα φορέσετε – Τι να αποφύγετε:

Σατέν παπούτσι και σατέν ρούχα; Καλύτερα όχι! Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές υφές και να μην φορέσετε σατέν από την κορυφή μέχρι τα νύχια γιατί το αποτέλεσμα θα «φωνάζει».Ενα σατέν ζευγάρι παπούτσια μπορεί να φορεθεί πρωί ωστόσο μην επιλέξετε ένα ζευγάρι ιδιαίτερα υπερβολικό. Ο πρωινός συνδυασμός που θα κάνετε θα πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες. Υπάρχουν πολλές επιλογές πια. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σατέν ζευγάρι παπούτσια εντυπωσιακά, σε ιδιαίτερο χρώμα και σχέδια αλλά μην πέσετε στην παγίδα να φορέσετε σαν παπούτσια που έχουν νυφικό στιλ.
Πώς να το φορέσετε:

1) Μπορεί να συνδυαστεί με στενό παντελόνι

2) Σε μαύρο, είναι μια all time classic επιλογή

3) Μπορεί να συνδυαστεί με jean παντελόνι

4) Σε έντονη απόχρωση και σχέδιο. Εκκεντρική επιλογή

5) Με μεταλλιζέ φούστα

6) Με animal print

Πηγή : bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *