Σχεδιασμένο για την νέα γενιά. To Seiko5 Sports αναγεννιέται.

Σχεδιασμένο για την νέα γενιά. To Seiko5 Sports αναγεννιέται.

Σχεδιασμένο για την νέα γενιά. To Seiko5 Sports αναγεννιέται.

Για πάνω από 50 χρόνια, η Seiko 5 Sports παραδίδει ρολόγια μεγάλης απόδοσης, αξίας, με μεγάλη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα και έχει κατακτήσει τους λάτρεις των μηχανικών ρολογιών παγκοσμίως! Σήμερα, το αγαπημένο αυτό ρολόι αναγεννιέται μέσα από τη δημιουργία μίας καινούργιας συλλογής και ενός διαφορετικού design. Η καινούργια συλλογή ανανεώνεται μέσα από ένα νέο look διατηρώντας τις παλιές αξίες.

Γεννήθηκε την δεκαετία του 60 και έχει αγαπηθεί από τότε μέχρι και σήμερα.

Το πρώτο ρολόι Seiko 5, το Seiko Sportmatic 5, κατασκευάστηκε το 1963. Ήταν το πρώτο, αυτόματο ρολόι της Seiko. Το ”5” αντιπροσωπεύει την υπόσχεση ότι κάθε ρολόι Seiko 5 θα έχει πέντε βασικά χαρακτηριστικά. Αυτόματη κίνηση, εμφάνιση της ημέρας/ημερομηνίας στο σημείο 3 της ώρας, αντοχή στο νερό, με την κορώνα να βρίσκεται στο σημείο 4 της ώρας και μια θήκη και βραχιόλι κατασκευασμένα για να διαρκούν στο χρόνο με μεγάλη ανθεκτικότητα. Συνδυασμένα με το τότε νέο σύστημα αντοχής, τα χαρακτηριστικά αυτά έδωσαν στο Seiko 5 τη διακριτική του εμφάνιση και τη δύναμή του.

Το 1968, γεννήθηκε το Seiko 5 Sports. Δημιουργήθηκε λόγω του αυξανόμενου αριθμού ανδρών και γυναικών που έψαχναν ένα ρολόι που θα μπορούσαν να εμπιστευτούν κατα τη διάρκεια των αθλητικών τους αγώνων. Πέραν από τις βασικές, θεμελιώδεις αξίες του Seiko 5, το Seiko 5 Sports προσφέρει βελτιωμένη αντοχή στο νερό, ενισχυμένο κρύσταλλο και φωτεινά σημεία και δείκτες της ώρας.


Κατά τη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών, η Seiko 5 Sports έλαβε μεγάλη διεθνή αναγνώριση ως το ρολόι “go-anywhere” που προσφέρει μοναδική εμφάνιση και εξαιρετική αξία. Συγκεκριμένα, η συλλογή έγινε συνώνυμη και με τους νεότερους λάτρεις των ρολογιών της δεκαετίας λόγω των ζωντανών χρωμάτων και των διαφορετικών μοτίβων του ρολογιού που σόκαραν αλλά και ενθουσίασαν ταυτόγχρονα.

Το καινούργιο design. Γεννημένο από την κληρονομία. Δημιουργήθε για την μοναδικότητα του ατόμου.

Το νέο Seiko 5 Sports αντλεί την έμπνευσή του μέσα από τις πέντε δεκαετίες επιτυχίας του. Το design του βασίζεται σε ένα από τα πιό αγαπητά αθλητικά ρολόγια της Seiko. Κάθε δημιουργία της νέας συλλογής παρουσιάζει μία ανανεωμένη έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου και όλα έχουν κοινό το σχήμα βέλους στον δείχτη των λεπτών, ξεχωριστούς δείκτες της ώρας και μονόδρομη περιστροφική κίνηση στην στεφάνη. Η κίνηση γίνεται αυτόματα με Seiko Caliber 4R36, αξιόπιστος και δοκιμάσμένος, με 24 jewels, με χειροκίνητη περιέλιξη, και απόθεμα ισχύος 41 ωρών και second hand hacking.

Η συλλογή αποτελείται από 27 διαφορετικές εκδοχές, όλες βασισμένες σε 5 διαφορετικά στυλ: Sport, Suit, Specialist, Street και Sense. Όλες οι καινούργιες πλάκες συμπεριλαμβάνουν τρισδιάστατους

Caliber 4R36
Vibrations: 21,600 vibrations per hour (6 beats per second)
Power reserve: 41 hours
Number of jewels: 24

Specifications
Stainless steel case and bracelet with three-fold clasp with secure lock & push button release (SRPD51)
Stainless steel case and bracelet with sliding clasp (SRPD73)
Stainless steel case with rose gold color coating (SRPD76)
Stainless steel case with black color hard-coating (SRPD79)
Stainless steel case with black color hard-coating (SRPD77)
Silicone/calf hybrid strap (SRPD76)
Nylon strap (SRPD77, 79)
Hardlex crystal
See-through screw case back
Diameter: 42.5mm, Thickness: 13.4mm
Water resistance: 10 bar
Magnetic resistance: 4,800 A/m

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των ρολογιών SEIKO στην Κύπρο η εταιρεία A. Stephanides & Son Luxury Goods Ltd 22757929/25587949, stephanidesluxurygoods.com/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *