Σε καταστολή η μητέρα της Σάφι Ρούσος – Δεν γνωρίζει ότι η κόρη της δεν είναι στη ζωή

Σε καταστολή η μητέρα της Σάφι Ρούσος – Δεν γνωρίζει ότι η κόρη της δεν είναι στη ζωή

Σε καταστολή η μητέρα της Σάφι Ρούσος – Δεν γνωρίζει ότι η κόρη της δεν είναι στη ζωή

Σε καταστολή υπό εντατική παρακολούθηση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μητέρα της 8χρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσσου, του νεαρότερου θύματος της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης της Δευτέρας στο Manchester Arena.

Νοσηλεύοντες γιατροί δήλωσαν ότι η Λίσα Ρούσσου φέρει βαθιά τραύματα από τα θραύσματα που περιείχε ο εκρηκτικός μηχανισμός που πυροδότησε ο 22χρονος Σαλμάν Αμπέντι, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Πρόκειται να υποβληθεί σε νεότερη χειρουργική επέμβαση και για αυτό διατηρείται σε καταστολή κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει ενημερωθεί για το θάνατο της μικρότερης κόρης της.

Η Λίσα Ρούσσου είναι Βρετανίδα υπήκοος και σύζυγος του Κύπριου Ανδρέα Ρούσσου από το Λέιλαντ του Λάνκασιρ.

Η μεγαλύτερη κόρη της, Άσλεϊ, 24 ετών, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε άλλο νοσοκομείο, λίγο έξω από το Μάντσεστερ. Σε κρίσιμη κατάσταση η μάνα της Σάφι.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η μητέρα του μικρού κοριτσιού βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ δεν γνωρίζει ότι η 8χρονη κορούλα της χάθηκε για πάντα

Σημειώνεται ότι η 8χρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσος, κυπριακής καταγωγής, το νεαρότερο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Manchester Arena στην διάρκεια της συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, που άφησε πίσω του τoυλάχιστον 22 άνθρωποι, περιλαμβανομένων παιδιών, νεκρούς και 59 τραυματίες, πολλοί από αυτούς σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή : protothema.gr, thetoc.gr, philenews.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *