Σε μια ιστορική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δεδομένα στην Κύπρο προχώρησε ο ALPHA!

Σε μια ιστορική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δεδομένα στην Κύπρο προχώρησε ο ALPHA!

Σε μια ιστορική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δεδομένα στην Κύπρο προχώρησε ο ALPHA!

Σε μια ιστορική συμφωνία για τα δεδομένα της τηλεόρασης σε Κύπρο και Ελλάδα προχώρησε ο ALPHA Κύπρου μαζί με την εταιρεία «Armoza Formats», σε σχέση με την επίσημη παροχή των δικαιωμάτων παραγωγής της σειράς «La Famiglia» στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία «Armoza Formats» επιτρέπει την παραγωγή των format της μόνο σε περιπτώσεις όπου το κανάλι μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας παραγωγής αλλά και προσαρμογής σεναρίου. Η συνεργασία μεταξύ ALPHA Κύπρου και Armoza αποτελεί σημαντική είδηση σε διεθνείς ιστοσελίδες που ειδικεύονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ο ALPHA θα προχωρήσει σε πιστή εφαρμογή του φορμάτ τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην εικόνα της πρωτότυπης σειράς, πάντα σε συνεργασία με τους δημιουργούς από τα United Studios of Israel. Για το κλείσιμο της συμφωνίας βρέθηκαν στο Τελ Αβίβ ο Γενικός Διευθυντής του Alpha Κύπρου κ. Πέτρου Πέτρου, ο Διευθυντής Παραγωγών του Alpha Κύπρου Αντρέας Βασιλείου, και εκ μέρους της εταιρείας Make it Productions ο Αντρέας Γεωργίου και Κούλης Νικολάου.

Σε πρώτη φάση ο ALPHA Κύπρου, έκλεισε συμφωνία για 80 επεισόδια που θα προβληθούν την επόμενη σεζόν. Η νέα κωμωδία του ALPHA Κύπρου, «La Famiglia» καταγράφει τη ζωή μιας απόλυτα φυσιολογικής οικογένειας η οποία ζει στην εποχή των απανωτών διαζυγίων προσπαθώντας να ισορροπήσει τη σχέση της με επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου. Οι αυτοτελείς συμβουλευτικές συνεδρίες, καθορίζουν την πορεία της σειράς μέσα από ξεκαρδιστικές σκηνές αλλά και τις κωμικοτραγικές καταστάσεις του κάθε χαρακτήρα.

Αναφερόμενος στη συμφωνία ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρος Πέτρου, δήλωσε «Το φορμάτ La Famiglia αποτελεί ένα ιδανικό πρόγραμμα που θα συμπληρώσει το πρόγραμμα του ALPHA Κύπρου. Η ομάδα μας είναι ήδη πολύ ενθουσιασμένη. Η ουσία όμως, είναι η έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας μεταξύ της Alpha και της Armoza».

Από πλευράς του ο Επικεφαλής των τηλεοπτικών παραγωγών του ALPHA Κύπρου κ. Αντρέας Βασιλείου είπε: «Η κωμική σειρά «La Famiglia» θα αποτελέσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το Πρόγραμμα του ALPHA Κύπρου, όχι μόνο ως ένα sitcom υψηλής ποιότητας το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπηθεί από τον τηλεθεατή, αλλά παράλληλα θα αποτελέσει την απαρχή μιας συνεργασίας σε επίπεδο παραγωγής μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ».

Τέλος ο Avi Armoza, CEO της Armoza Formats, είπε: «Η σειρά La Famiglia είναι η ιδανική κωμωδία οικογενειακής προβολής, της οποίας η επιτυχία αποκτά διεθνή εμβέλεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το βλέπουμε να πετυχαίνει σε Ευρωπαϊκές χώρες. Επιπλέον προσβλέπουμε σε περεταίρω συνεργασία για ακόμη περισσότερες προσαρμογές σε άλλα format με τον ALPHA Κύπρου»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *