Σεξουαλική επίθεση δέχθηκε η Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι της

Σεξουαλική επίθεση δέχθηκε η Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι της

Σεξουαλική επίθεση δέχθηκε η Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι της

Νύχτα τρόμου για τη Μαρία Κορινθίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση όταν βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της. Ο άγνωστος άνδρας ήταν ημίγυμνος και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι, ενώ η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή, ενώ η Μαρία Κορινθίου σοκαρισμένη περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα έζησε.

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Η Μαρία Κορινθίου βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό. Λίγα μέτρα πριν την είσοδο είδε ξαφνικά έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος την πλησίαζε. Η ηθοποιός παρατήρησε ότι ο άγνωστος είχε απειλητικές διαθέσεις.

Πριν προλάβει μάλιστα να αντιδράσει, ο άγνωστος άντρας της επιτέθηκε και επιχείρησε να της βγάλει το παντελόνι. Η ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάτι που φαίνεται πως φόβισε τον δράστη που έσπευσε να απομακρυνθεί. Η Μαρία Κορινθίου έσπευσε άμεσα στο Α.Τ. Του Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν στην περιοχή, ωστόσο ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.

Πηγή : fthis.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *