ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣΣημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σoυ θα επιστρέψει σύντομα 

Σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σoυ θα επιστρέψει σύντομα 

Είχατε εντάσεις το τελευταίο διάστημα και έτσι αποφασίσατε πως είναι καλύτερα να πάρετε χωριστούς δρόμους. Ωστόσο δεν ήσουν έτοιμη για κάτι τέτοιο, αυτό που γυρνάει συνεχώς στο μυαλό σου είναι το αν ο πρώην σου θα γυρίσει σε σένα τελικά ή θα προχωρήσει απλά τη ζωή του.

Τα παρακάτω σημάδια δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα ξαναγυρίσει κοντά μας:

Κρατά ακόμα επαφή μαζί σου.

Αν σου στέλνει μηνύματα και σου τηλεφωνεί όπως παλιά, αυτή είναι η μεγαλύτερη ένδειξη ότι του λείπεις. Αν έχει κόψει κάθε επαφή, μπορεί να έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς εσένα.

Δεν έχει πάρει όλα τα πράγματά του από το σπίτι σου.

Μπορεί επίσης να μη σου έχει επιστρέψει τα δικά σου. Ίσως έχει αφήσει επίτηδες «εκκρεμότητες» μεταξύ σας για να ξαναβρεθείτε και να τα ξαναβρείτε.

Είναι ενεργός στα social media.

Αν συνεχίζει να αλληλεπιδρά μαζί σου, κάνοντας σχόλια και likes στις αναρτήσεις σου, ή αν ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες, π.χ., από τις βόλτες και τις διακοπές του με τρόπο που σου φαίνεται επιδεικτικός, μπορεί να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου ή να σε «τσιγκλάει» να επικοινωνήσεις μαζί του. Αν, από την άλλη, σταμάτησε να σε ακολουθεί παντού στα social media, μπορεί να είναι όντως αποφασισμένος να ξεκόψει.

Δεν έχει κάνει καμία αλλαγή στη ζωή του.

Αν έκανε κάποια μεγάλη αλλαγή, για παράδειγμα τώρα ταξιδεύει περισσότερο ή μετακόμισε μακριά σου, ενδεχομένως να προσπαθεί να συνεχίσει χωρίς εσένα. Αν κάνει ό,τι έκανε και την περίοδο που ήσασταν σε σχέση, οι συγκυρίες και κυρίως το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλο είναι πιθανό να σας φέρουν πάλι κοντά.

Η καινούρια του σχέση είναι όλα όσα δεν ήσουν εσύ.

Ακούγεται αντιφατικό, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μια νέα σχέση δείχνει ότι δεν σε έχει ξεπεράσει: αν η καινούρια του σύντροφος είναι εντελώς διαφορετική από εσένα, μπορεί να είναι μαζί της από αντίδραση ή σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αφήσει τη δική σας σχέση πίσω στο παρελθόν.

Πηγή: govastileto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Fried Rice