«Σήμερα γάμος γίνεται»: Η τρυφερή αφιέρωση της Μακρυπούλια στην Οικονομάκου για το γάμο της

«Σήμερα γάμος γίνεται»: Η τρυφερή αφιέρωση της Μακρυπούλια στην Οικονομάκου για το γάμο της

«Σήμερα γάμος γίνεται»: Η τρυφερή αφιέρωση της Μακρυπούλια στην Οικονομάκου για το γάμο της

«Σήμερα γάμος γίνεται!»: Με αυτή τη φράση αρχίζει το κείμενο που έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια για την Αθηνά Οικονομάκου.

Σήμερα, η δεύτερη παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο.

Εκεί θα είναι όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ζήσουν μαζί τους τις χαρούμενες στιγμές τους. Αρκετοί από τους καλεσμένους του ζευγαριού είναι άνθρωποι από το χώρο της υποκριτικής, φίλοι της νύφης.

Ανάμεσά τους και η Ζέτα Μακρυπούλια: λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να ταξιδέψει στο νησί.

Για το λόγο αυτό, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ετοίμασε μια έκπληξη για την Αθηνά Οικονομάκου. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια, στην παράσταση «Τα βαφτίσια». Από τότε συνδέονται με φιλία. Με τρεις φωτογραφίες (στην πρώτη ποζάρει φορώντας κόσμημα με την υπογραφή της Αθηνάς Οικονομάκου, ενώ στις δύο επόμενες θυμάται κοινές τους στιγμές από τα παρασκήνια της παράστασης) η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να ευχηθεί στην Αθηνά Οικονομάκου γράφοντας τα παρακάτω λόγια:

«Σήμερα γάμος γίνεται! Αφού δεν μπορώ να είμαι εκεί, θα ευχηθώ από εδώ. Την Αθηνά Οικονομάκου την γνώρισα στα «βαφτίσια». Πανέμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα, τρελή και πολύ -πολύ όμως- καλό παιδί. Από τότε την παρακολουθώ και την θαυμάζω κυρίως διότι μου δημιουργεί την αίσθηση πως ζει ακριβώς τη ζωή που θέλει κι ονειρεύτηκε. Ανέπτυξε αρκετά ταλέντα της κι ένα από αυτά κοσμεί το χέρι μου σε αυτή τη φωτό.

View this post on Instagram

Σήμερα γάμος γίνεται!????? Αφού δεν μπορώ να είμαι εκεί, θα ευχηθώ από δω! Την @athinao1konomakou την γνώρισα στα «βαφτίσια». Πανέμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα, τρελή και πολύ -πολύ όμως- καλό παιδί! Από τότε έως τώρα την παρακολουθώ και την θαυμάζω κυρίως διότι μου δημιουργεί την αίσθηση πως ζει ακριβώς τη ζωη που θέλει και ονειρεύτηκε! Ανέπτυξε αρκετά ταλέντα της, ένα από αυτά κοσμεί το χέρι μου σε αυτή τη φωτό @allover_by_athina! Οι ρόλοι όμως που την απογείωσαν είναι αυτός της μάνας και συζύγου! Την αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη και γαλήνια από ποτε! Σου ευχομαι πάντα να γελάς, να είστε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και να έχετε πάντα ένα κοινό στόχο!❤️ ————————————————— #weddingday #athinaoikonomakou #καλαστεφανα @allover_by_athina #athinafillipos #?

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *