Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές στον μπαμπά της και το τρυφερό μήνυμα στον Θοδωρή Μαραντίνη

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές στον μπαμπά της και το τρυφερό μήνυμα στον Θοδωρή Μαραντίνη

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές στον μπαμπά της και το τρυφερό μήνυμα στον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Γιορτή της Μητέρας είναι ίσως η πιο γνωστή οικογενειακή γιορτή και αυτοί που όλοι γιορτάζουμε κάθε χρόνο τιμώντας τις γυναίκες αυτές που μας έφεραν στον κόσμο. Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν τη γιορτή του Πατέρα και πως αυτή γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου κάθε χρόνο. Θεωρείται συμπληρωματική γιορτή στην ημέρας της μητέρας, κι έτσι έχουμε και μία επίσημη ημέρα να πούμε και στον μπαμπά μας ένα ευχαριστώ.

Τις ευχές αυτές για την ελληνική showbiz ξεκίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πριν από λίγη ώρα ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια με τον μπαμπά της, γράφοντας δίπλα ένα πολύ όμορφο και γλυκό μήνυμα. Η παρουσιάστρια στέκεται μικρό χαρούμενο κοριτσάκι δίπλα στον μπαμπά της και πραγματικά λάμπουν και οι δύο.

Φυσικά έστειλε και τις ευχές της στον μπαμπά των παιδιών της Θοδωρή Μαραντίνη (τόσο για τη σημερινή γιορτή, όσο και για τα γενέθλιά του), αφήνοντας μάλιστα ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και αυτό φαίνεται και από τη φωτογραφία που ανέβασε μαζί του λόγω της ημέρας.

Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου. Αν όλοι οι μπαμπάδες ήταν σαν εσένα, θα είχαμε ένα κόσμο γεμάτο καλοσύνη, αποδοχή και αγάπη. Τον ροζ, παραμυθένιο κόσμο μέσα στον οποίο μεγάλωσα… #HappyFathersDay to the best daddy a girl could have…♥️

Και μπορεί με τον Θοδωρή να έχει χωρίσει, θα είναι για πάντα όμως ο πατέρας των παιδιών της και όπως και η ίδια έγραψε στα hashtag: “είναι τυχεροί που τον έχουν”.

Και διπλά Χρόνια Πολλά στον μπαμπά μας ?? #HappyBirthday & #FathersDay #LuckyToHaveYou #DaddyCool #HiFive #BoysTeam #Family

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *