Σκάνδαλο με τον μπαμπά της Meghan Markle, λίγα 24ωρα πριν το γάμο της χρονιάς

Σκάνδαλο με τον μπαμπά της Meghan Markle, λίγα 24ωρα πριν το γάμο της χρονιάς

Σκάνδαλο με τον μπαμπά της Meghan Markle, λίγα 24ωρα πριν το γάμο της χρονιάς

Βρισκόμαστε όλο πιο κοντά στη μεγάλη μέρα που ο πρίγκιπας Harry θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Meghan Markle. Την εβδομάδα αυτή θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε και ως royal week καθώς το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργιάζουν οι φήμες! Meghan και Harry δεν κάλεσαν την Pippa Middleton στον γάμο τους

Η Meghan Markle θα φορέσει το νυφικό της, το κάστρο του Windsor θα πλημμυρίσει από κόσμο και τα νέα θα είναι πολλά. Μην ξεχνάς πως υπάρχει τεράστιο παρασκήνιο γύρω από τους καλεσμένους, τους γονείς της Meghan ακόμη και για την ίδια την Pippa Middleton.

Και ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία, ο μπαμπάς της Meghan δημιουργεί το σκάνδαλο που δε θα φανταζόταν ποτέ το Παλάτι πως θα έχει να αντιμετωπίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φαντάζεσαι με ποιον είχε δεσμό η Meghan Markle πριν πολλά χρόνια! (εικόνες)

Ο ίδιος ο κύριος Markle έστησε με έναν φωτογράφο παπαρατσίστικες φωτογραφίες και έπειτα με λυπημένο ύφος ανέφερε στο Παλάτι πως έπεσε «θύμα» παπαράτσι. Οι φωτογραφίες πουλήθηκαν για 100.000 λίρες περίπου ενώ το Παλάτι θεωρώντας πως συνέβη αυτό που είπε ο Τhomas Markle ζήτησε από τους φωτογράφους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Shoe lover! Η συλλογή παπουτσιών της Meghan Markle αξίας 20,000 λιρών (εικόνες)

Δημοσιεύματα θέλουν τον μπαμπά της Meghan να είναι έτοιμος να απολογηθεί στην κόρη του και να της ζητήσει συγγνώμη για όλο αυτό το σχέδιό του.

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *