Σκάνδαλο στο Survivor με πρωταγωνίστρια Κύπρια παίκτρια -To επίμαχο δημοσίευμα!

Σκάνδαλο στο Survivor με πρωταγωνίστρια Κύπρια παίκτρια -To επίμαχο δημοσίευμα!

Σκάνδαλο στο Survivor με πρωταγωνίστρια Κύπρια παίκτρια -To επίμαχο δημοσίευμα!

Ένα παρασκήνιο στο Survivor, κάτι το οποίο δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες, αποκαλύπτει η ιστοσελίδα youweekly.gr και το Dimis Blog, φανερώνοντας τον πραγματικό λόγο που οι Μαχητές άλλαξαν παραλία.

Παίκτρια των Μαχητών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το έσκασε από την καλύβα με αποτέλεσμα να την ψάχνει ένα ολόκληρο βράδυ η παραγωγή.

Διαβάστε παρακάτω, όλα όσα αποκαλύπτει το δημοσίευμα:

Όλα ξεκίνησαν με ένα απλό περιτύλιγμα μπισκότων που βρήκαν στην παραλία πίσω από την καλύβα οι άνθρωποι της παραγωγής. Το συγκεκριμένο πακέτο με μπισκότα δεν άνηκε σε κάποιο από τα έπαθλα επομένως ή κάποιος τους το έφερε από έξω ή το έκλεψαν εκείνοι! Έτσι άρχισαν να ψάχνουν! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μελίνα, η παίκτρια των Μαχητών είχε εξαφανιστεί ένα ολόκληρο βράδυ από την παραλία με αποτέλεσμα να έχει σηκωθεί όλη η παραγωγή να την ψάχνει. Κι εδώ δώστε προσοχή… Η συγκεκριμένη παίκτρια επικοινώνησε μέσα από τα social media άλλου ανθρώπου, με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με ένα πολύ στενό της πρόσωπο… το οποίο την ενημέρωσε πλήρως για τα σχόλια που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και το πώς είναι οι φίλοι και οι δικοί της άνθρωποι.

Μετά από αυτή την παρακολούθηση που έκανε η παραγωγή στη Μελίνα και αφότου έγινε γνωστή η επικοινωνία που είχε με την Ελλάδα, την ανάγκασαν να τους πει ποιος προμήθευε τους Μαχητές με φαγητό. Μετά από πιέσεις αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι… εκείνη και ο Ηλίας μαζί, είχαν βρει έναν ντόπιο ο οποίος κάθε μέρα τους έδινε δύο μερίδες φαγητό!

Όπως καταλαβαίνετε η εξέλιξη αυτή γύρισε εις βάρος της Μελίνας, όμως η παραγωγή δεν μπόρεσε να την διώξει γι’αυτό καθώς… θα αμφισβητούνταν η εγκυρότητα του ριάλιτι. Στο γεγονός δηλαδή ότι δεν τρώνε ή ότι δεν έχουν επικοινωνία.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να της δώσουν μία τελευταία ευκαιρία και τους άλλαξαν παραλία για να κόψουν τις επικοινωνίες και τον τρόπο να βγαίνει εκτός παραλίας. Η Μελίνα ενημερώθηκε ακριβώς για την εικόνα του κόσμου προς εκείνη…Η επικοινωνία της με το συγκεκριμένο πρόσωπο στην Ελλάδα έγινε γνωστή, η παραγωγή συνειδητοποίησε ότι όλο αυτό το διάστημα έτρωγε κρυφά κρυφά ένα κανονικό γεύμα και ως “τιμωρία” αποκάλυψαν τη συμπεριφορά της και στους συμπαίκτες της, οι οποίοι γι’αυτό τον λόγο τής γύρισαν την πλάτη.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *