Σκόνη στην ατμόσφαιρα μέχρι την Παρασκευή

Σκόνη στην ατμόσφαιρα μέχρι την Παρασκευή

Σκόνη στην ατμόσφαιρα μέχρι την Παρασκευή

Σκόνη θα παρατηρείται κατά διαστήματα στην ατμόσφαιρα την Τετάρτη, που αναμένεται να μας ταλαιπωρήσει μέχρι την Παρασκευή.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήµατα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα ανατολικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά παράλια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το µεσηµέρι και µετά, πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την Πέµπτη και την Παρασκευή ενώ το Σάββατο πτώση.

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *