«So Am I»: Το νέο single της Ava Max μετά την επιτυχία «Sweet But Psycho»

«So Am I»: Το νέο single της Ava Max μετά την επιτυχία «Sweet But Psycho»

«So Am I»: Το νέο single της Ava Max μετά την επιτυχία «Sweet But Psycho»

Ava Max αποκτά το δικό της χώρο στο μουσικό στερέωμα και εξαπλώνει την παρουσία της.

Η Ava Max, η νέα είσοδος στην pop μουσική που έχει κάνει αίσθηση, παρουσιάζει το νέο single «So Am I» που κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music.

Το ακαταμάχητο pop anthem είναι διαθέσιμο μαζί με ένα δυναμικό video clip, το οποίο προωθεί το μήνυμα της ισότητας και της αποδοχής.

«Το “So Am I” αφορά το να αγαπάς τον εαυτό σου, να είσαι διαφορετικός, να είσαι απόκληρος και να μην παίρνεις τη μορφή που θέλει η κοινωνία να πάρεις, μόνο να γιορτάζεις αυτό που πραγματικά σε κάνει διαφορετικό», λέει η Ava για το νέο single.

«Όταν νιώθω στεναχωρημένη, υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι τα ψεγάδια μου με κάνουν τέλεια, επειδή στην πραγματικότητα δεν υπάρχει το τέλειο», συμπληρώνει.

Το «So Am I» διαδέχεται για την ανερχόμενη pop star την επιτυχία «Sweet But Psycho».

Σε παραγωγή του υποψηφίου για Grammy παραγωγού Cirkut (Maroon 5, Miley Cyrus, The Weeknd) και με την υπογραφή της Ava Max και της Madison Love (Camila Cabello), το «Sweet But Psycho» έφτασε στο Νο. 1 των «Dance Club Songs» στο «Billboard» και πρόσφατα ανέβηκε στο Top 10 των pop αμερικανικών ραδιοφώνων.

Παρόλο που η Ava Max γεννήθηκε στο Μιλγουόκι των Ηνωμένων Πολιτειών, από Αλβανούς γονείς πολιτικούς μετανάστες, η επιτυχία του «Sweet But Psycho» ξεκίνησε από την Ευρώπη.

Το τραγούδι διένυσε τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου, κατέκτησε την κορυφή σε σχεδόν είκοσι χώρες και έχει εμφανιστεί για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Το «Sweet But Psycho» έγινε τριπλά πλατινένιο και Νορβηγία και Σουηδία, διπλά πλατινένιο σε Αυστραλία, σε Ολλανδία, σε Ιρλανδία και Ελβετία, πλατινένιο σε Δανία, Φινλανδία, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία και Ιταλία, καθώς και χρυσό σε Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Αυστρία, Πορτογαλία, Γερμανία, Πολωνία και Γαλλία.

Το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 750 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και σημείωσε συνολικές πωλήσεις άνω των δύο εκατομμυρίων μονάδων.

Έχοντας περάσει τις τελευταίες έξι εβδομάδες στην πρώτη θέση της κατάταξης του «Billboard» για τους ανερχόμενους καλλιτέχνης, η Ava Max έχει φιλοξενηθεί σε έντυπα όπως τα «Vanity Fair», «Billboard» και «PAPER», που το τελευταίο να τη συμπεριλαμβάνει ανάμεσα στα «100 Άτομα που θα Πάρουν τον Έλεγχο του 2019».

Το «So Am I» διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θα της επιτρέψουν να το επιτύχει.

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *