Σοκ στο Μάντσεστερ για τον ακαδημαϊκό- πορνοστάρ

Σοκ στο Μάντσεστερ για τον ακαδημαϊκό- πορνοστάρ

Σοκ στο Μάντσεστερ για τον ακαδημαϊκό- πορνοστάρ

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Μάνστεστερ και η φοιτητική κοινότητα του φημισμένου πανεπιστημίου από τις αποκαλύψεις ότι ένας 61χρονος ακαδημαϊκός πρωταγωνιστεί εδώ και δέκα χρόνια σε ταινίες σκληρού πορνό.

Ο Nicholas Goddard, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διδάσκει χημική μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, διαθέτει μια λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα με δεκάδες σημαντικές δημοσιεύσεις. Με το ψευδώνυμο «Old Nick», ο Goddard πρωταγωνιστούσε εδώ και δέκα χρόνια σε ταινίες σκληρού πορνό, όπου έκανε σεξ με νεαρές πορνοστάρ. Ο ίδιος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, δεν έχει ακόμα απολυθεί ενώ οι φοιτητές του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν την διπλή ζωή του καθηγητή.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι υποκριτικό να βλέπουν τόσο πολλοί άνθρωποι πορνό και ταυτόχρονα να κατακρίνουν τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σε αυτές τις ταινίες.«Μερικές φορές κάνεις πράγματα για τα οποία μετανιώνεις. Έχω σταματήσει να εργάζομαι σε αυτόν τον κλάδο από τον Γενάρη, είχε καταντήσει πολύ κουραστικό για εμένα. Ωστόσο, ό,τι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δική μου δουλειά και όχι του πανεπιστημίου», δήλωσε ο καθηγητής, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει στους ακαδημαϊκούς κύκλους.

Ο καθηγητής με την διπλή ζωή αποκαλύφθηκε από ένα email που εστάλη στην εφημερίδα Sun από έναν φοιτητή του ο οποίος παρακολουθούσε πορνό βίντεο στο διαδίκτυο όταν έπεσε… πάνω στον καθηγητή του. Ο Goddard είναι παντρεμένος, χωρισμένος με τρία παιδιά που ζουν στο Μάντσεστερ.

Πηγή : protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *