Σοκαρισμένος ο Βέρτης- Τι λέει για τη δολοφονία του φίλου του

Σοκαρισμένος ο Βέρτης- Τι λέει για τη δολοφονία του φίλου του

Σοκαρισμένος ο Βέρτης- Τι λέει για τη δολοφονία του φίλου του

«Ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους με το χαμόγελο στα χείλη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μόνο φίλους είχε, μόνο καλά λόγια είχε να πει για όλους. Δεν ταιριάζει καθόλου αυτό που συνέβη με τον άνθρωπο αυτό. Αν έβαζα μέσα στη ζωή μου, λίγους ανθρώπους στα δάχτυλα της παλάμης, να μπορούσα να μετρήσω τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, ένας από αυτούς ήταν και ο Μάθιου. Το γεγονός ότι μέσα σε 8 ημέρες από ό,τι διάβασα, έχουν συμβεί 6 δολοφονίες στο Τορόντο, σε μια πόλη που όποιος την έχει επισκεφθεί δεν ταιριάζει ούτε αυτό το προφίλ στην πόλη», είπε ο Νίκος Βέρτης σχετικά με τη δολοφονία του Μάθιου Στάικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Νίκος Βέρτης: Σοκαρισμένος από τη δολοφονία του φίλου του, Μάθιου Στάικου

Η δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία στο Τορόντο του Καναδά εξακολουθεί να καλύπτεται από μυστήριο. Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά, περπατούσε στις 11.30 το βράδυ σε ένα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και άγνωστος μέσα από αυτοκίνητο τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή ακαριαία.

Ο Νίκος Βέρτης ήταν στενός φίλος με τον άτυχο επιχειρηματία και μίλησε για αυτόν και το σοκ που υπέστη από τον χαμό του, στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *