Σωκράτης Χάσικος: «Είναι αλήθεια, έχω διαγνωστεί με καρκίνο στους πνεύμονες»

Σωκράτης Χάσικος: «Είναι αλήθεια, έχω διαγνωστεί με καρκίνο στους πνεύμονες»

Σωκράτης Χάσικος: «Είναι αλήθεια, έχω διαγνωστεί με καρκίνο στους πνεύμονες»

To προβλήματος υγείας με το οποίο διαγνώστηκε πριν από ένα περίπου μήνα, έκανε γνωστό ο τέως Υπιουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος.

Μέσω δημοσίευσης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, προχώρησε σε δημοσιοποίηση της διάγνωσης του με καρκίνο στους πνεύμονες, νιώθοντας την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες σε όσους έσπευσαν να του αποστείλουν τις ευχές τους και τη συμπαράστασή τους.

«Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Είναι αλήθεια ότι έχω διαγνωστεί πριν ένα περίπου μήνα με καρκίνο στον πνεύμονα.

Γιατί σας το αναφέρω;
Δεν θα ήθελα να είσαστε με την αγωνία αν αληθεύει ή όχι. Ο ίδιος ένοιωσα την ανάγκη από την μια να σας το επιβεβαιώσω, κι από την άλλη με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, όλους εσάς που μόλις το πληροφορηθήκατε μας κατακλύσατε με ευχές αγάπης και συμπαράστασης για αίσιο τέλος της περιπέτεια μας, τόσο για μένα όσο και για την αγαπημένη μου σύζυγο Έλλη.
Ειλικρινά σας όφειλα αυτό το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μας δώσατε δύναμη και κουράγιο ν’ ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Σας νιώθω κοντά μου.
Τα αισθήματα μας είναι αμοιβαία. Η αλήθεια κυριαρχούσε πάντα στη σχέση μας. Η σχέση μας ήταν πάντα ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ γι αυτό σας οφείλω αυτή τη γνωστοποίηση.
Με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, της επιστήμης και των γιατρών, αλλά και του πείσματος για νικηφόρα έκβαση της μάχης με τον καρκίνο, σας δίνω και μια υπόσχεση.
Θα τα καταφέρουμε.

Σωκράτης Χάσικος»

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι, Είναι αλήθεια ότι έχω διαγνωστεί πριν ένα περίπου μήνα με καρκίνο στον…

Publié par Socrates Hasicos – Σωκράτης Χάσικος sur vendredi 23 mars 2018

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *