Σοβαρά άρρωστη η διάσημη τραγουδίστρια Αρίθα Φράνκλιν

Σοβαρά άρρωστη η διάσημη τραγουδίστρια Αρίθα Φράνκλιν

Σοβαρά άρρωστη η διάσημη τραγουδίστρια Αρίθα Φράνκλιν

«Σοβαρά άρρωστη» είναι η διάσημη τραγουδίστρια Αρίθα Φράνκλιν, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η 76χρονη βασίλισσα της σόουλ, έχει κοντά τη όλη την οικογένειά της, αναφέρει το Showbiz 411 ενώ ζητούν από τον κόσμο προσευχές και προστασία της ιδιωτικής ζωής της τραγουδίστριας, που έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Η Αρίθα έδινε παραστάσεις μέχρι πρόσφατα, αλλά το περασμένο καλοκαίρι ακύρωσε μια σειρά συναυλιών λόγω «ιατρικών εντολών».

Η τελευταία της συναυλία ήταν στις 2 Νοεμβρίου 2017 για το Elton John AIDS στη Νέα Υόρκη. Νωρίτερα το 2017, είχε αποκαλύψει πως θα ήταν η τελευταία χρονιά που θα έδινε συναυλίες.

«Θα ηχογραφώ, αλλά θα είναι το τελευταίο έτος όσον αφορά σε συναυλίες» είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Ντιτρόιτ τον Φεβρουάριο. «Αυτό ήταν».

Κι ενώ το δημοσίευμα του Showbiz 411 είναι το μόνο που αναφέρεται στην κατάστασή της, ο δημοσιογράφος του NBC, Χάρι Χέιρστον, τουίταρε αργότερα πως μίλησε με μία φίλη της Αρίθα και του είπε ότι η «διάσημη τραγουδίστρια δεν είναι καλά».

Η Αρίθα Φράνκλιν έχει παλέψει με θέματα βάρους καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της και ήταν αλκοολική, ενώ υπήρξε και μανιώδης καπνίστρια.

Κι ενώ έχει δώσει εκπληκτικές συναυλίες, η διάσημη τραγουδίστρια έχει ακυρώσει αρκετές φορές παραστάσεις της για άγνωστες ιατρικές θεραπείες – μάλιστα είχε αρνηθεί δημοσίευμα που ανέφερε πως έπασχε από καρκίνο του πάγκρεας το 2011.

Ωστόσο και τα τρία της αδέρφια πέθαναν από καρκίνο. Ο αδερφός της Σεσίλ, που ήταν και μάνατζέρ της, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα τον Δεκέμβριο του 1989. Ένα χρόνο πιο πριν, το 1988 πέθανε και η αδερφή της Καρολίν από καρκίνο του μαστού, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή της, Έρμα, απεβίωσε από καρκίνο του λαιμού τον Σεπτέμβριο του 2002.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *