Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο- Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο- Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο- Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 19χρονος από την Πάφο, το αυτοκίνητο του οποίου καρφώθηκε σε δέντρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην Έμπα, υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία.

Το νέο οδικό ατύχημα έγινε βάσει των εξετάσεων της Αστυνομίας χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος και η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγήκε από το οδόστρωμα.

Το νέο θλιβερό περιστατικό στους δρόμους έγινε λίγο πριν τη μια τα χαράματα της Κυριακής στην οδό Γρίβα Διγενή στην Έμπα. Ο 19χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει σε δύο δέντρα στα πρανή του δρόμου και να ακινητοποιηθεί. Στο μέρος έσπευσε Αστυνομία και ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Πάφου, το οποίο μετέφερε τον 19χρονο στο Νοσοκομείο Πάφου.

Οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οξύ υποσκληρίδιο αιμάτωμα, γεγονός που καθιστούσε την κατάσταση του ιδιαιτέρως κρίσιμη, για αυτό και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύται.

Οι έρευνες της Τροχαίας συνεχίζονται.

Πηγή : Like.com.cy/ philenews.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *