Στέφανος Μουαγκιέ: Μίλησε για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε

Στέφανος Μουαγκιέ: Μίλησε για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε

Στέφανος Μουαγκιέ: Μίλησε για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε

O Στέφανος Μουαγκιέ πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα», αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στις σειρές «Γ4» του Alpha, «Πολυκατοικια» και «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega.

Χτες ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε με την Φαίη Σκορδά, όπου μεταξύ άλλων στάθηκε και στη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε το 2012, αποκαλύπτοντας πως είναι τυχερός που γλίτωσε και είναι ζωντανός.

«Το 2012 στο Γκάζι παραλίγο να ήμουν κι εγώ ένα θύμα συγκεκριμένου κόμματος. Απλά, είχε πολύ κόσμο κι έτσι τη γλίτωσα, ζω. Μου επιτέθηκαν. Θυμάμαι τους φίλους μου και την τότε σχέση μου που αγχωνόντουσαν να προσπαθούν να με πείσουν ότι δεν πρέπει να βγαίνω εγώ σε αυτή την περιοχή. Εμένα όμως δεν μου αρέσει να αισθάνομαι κλειδωμένος. Άρα, με το που έγινε αυτό, πεισματικά έβγαινα μόνο σε αυτή την περιοχή. Ήμουν μόνος μου γιατί είχα πάει να κλείσω μια επαγγελματική συμφωνία. Προσπάθησα να ρίξω τον αντρικό μου εγωισμό και να μην πάω στη χαζή βία, γιατί σκέφτηκα τι κακό θα μπορούσα να προκαλέσω με την πράξη μου αυτή. Ήμουν θεατής, ακροατής στα πολύ άσχημα πράγματα που άκουγα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Στέφανος Μουαγκιέ.

Πηγή : http://www.tralala.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *