Στέφθηκε με τεράστια επιτυχία ο τηλεμαραθώνιος με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στέφθηκε με τεράστια επιτυχία ο τηλεμαραθώνιος με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στέφθηκε με τεράστια επιτυχία ο τηλεμαραθώνιος με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Μια εκπομπή – έρανο ετοίμασε ο ALPHA Κύπρου την Τετάρτη το βράδυ με παρουσιάστρια τη Χριστιάνα Αριστοτέλους με μοναδικό στόχο την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων οι οποίοι αυτή την στιγμή μετρούν τις πληγές τους στην καμένη γη.

Η έκτακτη εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είχε ως στόχο να καλέσει όλους τους Κύπριους που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια και να προσφέρουν ό,τι επιθυμούν και όσο μπορούν.

Για τον σκοπό αυτό υπήρχαν ανοικτές τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας μέσω των οποίων οι τηλεθεατές μπορούσαν να εισφέρουν: ένα, πέντε, δέκα ή είκοσι Ευρώ. Παράλληλα είχε στηθεί τηλεφωνικό κέντρο για μεγαλύτερες εισφορές ανακοινώνονταν και στον αέρα.

Στο πλαίσιο της έκτακτης εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», η Χριστιάνα Αριστοτέλους με τη στήριξη της ειδησεογραφικής ομάδας του ALPHA Κύπρου αλλά και όλου του προσωπικού, άνοιξε μια τεράστια αγκαλιά αγάπης, έτσι ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε δυνάμεις για να στείλουμε μια μεγάλη οικονομική βοήθεια στους Έλληνες συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τα πάντα λόγω της πύρινης λαίλαπας που έπληξε χωριά και οικισμούς στην Ανατολική και Δυτική Αττική.

Η μεγάλη βραδιά ανθρωπιάς και αγάπης του Αlpha Kύπρου κατάφερε να συλλέξει πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *