Στέλιος Ρόκκος: Το «Όσο Έχω Εσένα» έγινε μπαλάντα

Στέλιος Ρόκκος: Το «Όσο Έχω Εσένα» έγινε μπαλάντα

Στέλιος Ρόκκος: Το «Όσο Έχω Εσένα» έγινε μπαλάντα

Μία διαφορετική προσέγγιση από τον Στέλιο Ρόκκο στο γνωστό και αγαπημένο «Όσο Έχω Εσένα».

Ο Στέλιος Ρόκκος παρουσιάζει σε μία ακόμη εκδοχή και μετατρέπει σε μπαλάντα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το «Όσο Έχω Εσένα».

Tο τραγούδι κυκλοφόρησε το 1999 στο EP «Κάπως Αλλιώς» του διαχρονικά σύγχρονου τραγουδιστή και τραγουδοποιού, ο οποίος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους, και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού.

Δεκαεννιά χρόνια μετά και λίγο πριν αρχίσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη με τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο ερμήνευσε αρχικά το κομμάτι, ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός παρουσιάζει το «Όσο Έχω Εσένα» σε μία ερωτική επανεκτέλεση με τη φωνή του και, για ακόμα μία φορά, συναρπάζει.

Συγχρόνως, ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει δισκογραφικά με μία νέα και τρυφερή μπαλάντα με τίτλο «Σ’ Αγάπησα», η οποία θα αποκαλυφθεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Η νέα αυτή εκδοχή του «Όσο Έχω Εσένα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Το «Όσο Έχω Εσένα» κυκλοφόρησε πρόσφατα και σε μία uptempo επανεκτέλεση, με την οποία ο Στέλιος Ρόκκος χαρίζει τον τίτλο, τη μουσική και την ερμηνεία του στη νέα τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ, που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:45.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Ρένα Ρίγγα και το καστ των σπουδαίων ηθοποιών περιλαμβάνονται οι Κώστας Κόκλας, Υρώ Μανέ, Ελένη Κρίτα, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ευγενία Σαμαρά και Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Πηγή : hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *