Στέλλα Στυλιανού: «Μου είπαν δεν σε χρειαζόμαστε άλλο. Ούτε ένα ευχαριστώ…»

Στέλλα Στυλιανού: «Μου είπαν δεν σε χρειαζόμαστε άλλο. Ούτε ένα ευχαριστώ…»

Στέλλα Στυλιανού: «Μου είπαν δεν σε χρειαζόμαστε άλλο. Ούτε ένα ευχαριστώ…»

Η παρουσιάστρια ειδήσεων Στέλλα Στυλιανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «Με Αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε για την απόλυση της από το δυναμικό του OMEGA, τα νέα της βήματα με τον ALPHA αλλά και τα συναισθήματα της για τη απομάκρυνση της από το κανάλι που εργαζόταν 5 χρόνια.

Η ίδια μεταξύ άλλων είπε:

«Είμαι σε μια μεταβατική περίοδο. Μια περίοδος ανασυγκρότησης… Από Σεπτέμβριο θα είμαι στον Alpha και θα είναι μια εκπομπή στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Στην αρχή ήταν δύσκολα που ήμουν εκτός. Ήταν δύσκολα να διαχειριστώ το χρόνο αλλά βρήκα τις ισορροπίες μου. Απόλαυσα ότι μπορούσα να κάνω κάτι την ημέρα, να δω τους δικούς μου και να πάω για ένα καφέ.

Ήμουν πέντε χρόνια στο Μέγκα. Δεν μου είπαν καν ένα ευχαριστώ πολύ. Πήγα στην δουλειά, με φώναξαν πάνω στο γραφείο και ένας εκ των διευθυντών μου έδωσε την απόλυσή μου, λέγοντας ότι είμαι πλεονάζων.  Σοκαρίστηκα , είπα γιατί;

Δεν μου μίλησε κανείς από τη νέα διοίκηση, το σεβάστηκα. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, δεν μπορούσα να κάνω κάτι αλλά συγχρόνως δεν μπορούσα να αποχωριστώ από το σπίτι μου.

Σοκαρίστηκαν οι συνάδελφοι και προέβησαν σε στάση εργασίας. Δεν ένιωσα αδικία, ήξερα ότι θα έρθει καλύτερο για αυτό δεν πανικοβλήθηκα. 

Σε προσωπικό επίπεδο, θα ήθελα να κάνω οικογένεια»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *