Στην Αθήνα η δούκισσα του Γιορκ: «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε»

Στην Αθήνα η δούκισσα του Γιορκ: «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε»

Στην Αθήνα η δούκισσα του Γιορκ: «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε»

Την αμέριστη συμπαράστασή της, αλλά και την υπόσχεσή της ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις πυρκαγιές εξέφρασε η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον.

Αυτό σε συνάντηση που είχε με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, στην Αθήνα.

Η Βρετανίδα συγγραφέας, κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγός, με πλούσια φιλανθρωπική δράση, Σάρα Φέργκιουσον, εξέφρασε τη βαθιά της λύπη και συμπάθεια για την τραγωδία που χτύπησε την Ελλάδα και δήλωσε πως θα παράσχει κάθε βοήθεια.

«Είμαι φιλάνθρωπος και είναι εντυπωσιακό το πως όλοι δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους. Και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα. Και είναι σημαντικό να το πούμε αυτό σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και ο κόσμος πρέπει να έλθει και να δει πόσο όμορφη είναι» ανέφερε.

Από την πλευρά της, η υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, αφού ευχαρίστησε τη Σάρα Φέργκιουσον για τα καλά της λόγια, σημείωσε ό,τι η κυβέρνηση πράττει ότι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η Σάρα Φέργκιουσον είναι πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Αντριου, αδελφού του Καρόλου. Δηλαδή πρώην νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Η Σάρα Φέργκιουσον είναι η μητέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Πηγή : ΑΠΕ - ΜΠΕ

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *