Στην κουζίνα με τη Δέσποινα Βανδή

Στην κουζίνα με τη Δέσποινα Βανδή

Στην κουζίνα με τη Δέσποινα Βανδή

Αφού γύρισε όλη την Ελλάδα με τον θίασο του «Mamma Mia», δίνοντας sold out παραστάσεις, η Δέσποινα Βανδή βρήκε νέα αφορμή για να συνεχίσει τα ταξίδια της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αφού μας έδειξε τις υποκριτικές της ικανότητες, πρωταγωνιστώντας στο θρυλικό μιούζικαλ, ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της comeback.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Tv Mania, η Δέσποινα Βανδή -δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του talent show Rising Star- ξεκινά στο Open TV μία ταξιδιωτική εκπομπή δικής της έμπνευσης, ενώ πρόκειται να παρουσιάζει και το «X-Factor».

Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν ήδη ξεκινήσει, με τη Δέσποινα να ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να εξερευνά νέους τόπους, να δοκιμάζει ξεχωριστές γεύσεις και φυσικά… να μαγειρεύει! Άλλωστε η αγάπη της τραγουδίστριας για τη μαγειρική είναι γνωστή και στη συγκεκριμένη εκπομπή θα μας δείξει το ταλέντο της στην κουζίνα.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν κάνει όλα αυτά τα ταξίδια μόνη της αλλά μαζί της έχει και τον καταξιωμένο σεφ Βαγγέλη Δρίσκα αλλά και τον Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος θα σκηνοθετεί την ταξιδιωτική της εκπομπή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήδη έχει ταξιδέψει σε Καλαμάτα και Μονεμβασιά και σε κάθε προορισμό της μοιράζεται απολαυστικά στιγμιότυπα στα social media με τους συνεργάτες της.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *