Στηβ Μιλάτος: Oι συνεργάτιδες που φέρθηκαν σαν «όχιες» στην Σπυροπούλου

Στηβ Μιλάτος: Oι συνεργάτιδες που φέρθηκαν σαν «όχιες» στην Σπυροπούλου

Στηβ Μιλάτος: Oι συνεργάτιδες που φέρθηκαν σαν «όχιες» στην Σπυροπούλου

Ο Στηβ Μιλάτος είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» και σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για εκείνη την εποχή, αλλά και για την παρουσιάστρια.

 

Το μοντέλο μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και αναφέρθηκε στο όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμα του από την τηλεόραση. «Ούτε εγώ ήμουν ικανοποιημένος, ούτε αυτή ήταν ικανοποιημένη από εμένα, οπότε καλύτερα ήταν που έληξε. Δεν θα το ρίξω όμως στην Κωνσταντίνα, όπως δεν το έχω ρίξει στην Κωνσταντίνα. Υπήρχαν και προβλήματα με την παραγωγή και με κάποιους από το πάνελ. Γενικά είχα κάποια αρκετά προβλήματα, γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή, δεν ήξερα. Δεν είχα ξαναπάει σε εκπομπή, να ξέρω να στήσω εκπομπή. Εγώ πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω τα θέματα και από το σπίτι μου. Γιατί είναι και το modeling. Μεσοβδόμαδα εγώ έφευγα. Που να ήξερα ότι θα πρέπει να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα; Ποιος μου το είπε αυτό στην αρχή;» είπε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τράκαρε με συμπαίκτη της από το Survivor (βίντεο)

Στη συνέχεια, σχολίασε και τις πρώην δυο συνεργάτιδες του, Νάνσυ Παραδεισανού και Φλορίντα Πετρουτσέλι και την στάση που είχαν μετά το τέλος της συνεργασίας τους με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Αυτό λέγεται λίγο «οχιά». Οχιά είναι το φίδι που το φιλάς το χειμώνα και το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Θα σε φάει το καλοκαίρι το φίδι, γιατί βγαίνει. Φεύγει από τη ζέστη, μπαίνει σε χειμερία νάρκη, έρχεται κοντά σου να το προστατεύσεις και μετά το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Οπότε έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή να είναι «Κωνσταντίνα μου, φίλη μου», τα μοιραζόντουσαν όλα και μηνύματα και πάμε για καφέ και σε παραστάσεις και ξαφνικά όταν τελειώνει η εκπομπούλα και τη διώχνουν “εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη μαζί της”. Αυτό λέγεται κοιτάμε λίγο τον εαυτό μας. Το λέω και για τις δύο. Γιατί η Κωνσταντίνα ήταν φίλη τους και το ένιωθε ότι ήταν φίλη τους. Δεν είχε τι να κερδίσει από αυτές.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιζήτητος Έλληνας εργένης με διεθνή καριέρα μετακομίζει στην Κύπρο

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα να απολύει συνεργάτες της, είπε: «Δεν παρατήρησα να απολύει κάποιον. Προσωπικά για αυτό, για πράγματα που δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη».

 

Τέλος, μίλησε και για τη μεγάλη αλλαγή της μετά τη συμμετοχή της στο Survivor: «Η Κωνσταντίνα στο Survivor, καμία σχέση. Ήταν σαν να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Σαν να είδε το Άγιο Φως και ξαφνικά ξύπνησε. Εγώ προτιμώ την Κωνσταντίνα την οποία γνώρισα πριν μπω στην εκπομπή. Που την είχα γνωρίσει στη Ρόδο. Πιο αθώα, πιο σεβαστή και πιο low profile.»

Πηγή : yupiii.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *