Στο διαδίκτυο απόσπασμα από την «απαγορευμένη» ταινία της Βουγιουκλάκη (βίντεο)

Στο διαδίκτυο απόσπασμα από την «απαγορευμένη» ταινία της Βουγιουκλάκη (βίντεο)

Στο διαδίκτυο απόσπασμα από την «απαγορευμένη» ταινία της Βουγιουκλάκη (βίντεο)

Η Φίνος Φιλμ για πρώτη φορά μετά από 54 χρόνια, δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο facebook πλάνα από την «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία «θάφτηκε» επειδή δεν πήγε καλά εισπρακτικά αλλά και επειδή περιείχε τολμηρές σκηνές της ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Βουγιουκλάκη: «Μιλούσε με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη μέχρι λίγο πριν πεθάνει»

«Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, προβάλλουμε απόσπασμα από την ταινία “Aliki My Love”, σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964. Η αποκατάσταση της ταινίας κατάφερε να υλοποιηθεί πριν λίγους μήνες, και σύντομα θα διατεθεί προς το κοινό, σε συλλεκτική έκδοση!», αναφέρει η ανακοίνωση της Φίνος Φιλμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή ήταν η σωσίας της Βουγιουκλάκη που την αντικαθιστούσε σε πολλές σκηνές (φωτογραφία)

Δείτε το απόσπασμα λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί.

ALIKI MY LOVE

Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, προβάλλουμε απόσπασμα από την ταινία “Aliki My Love”, σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964.Η αποκατάσταση της ταινίας κατάφερε να υλοποιηθεί πριν λίγους μήνες, και σύντομα θα διατεθεί προς το κοινό, σε συλλεκτική έκδοση!#alikimylove #finosfilm #restorationΔιαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ:http://www.finosfilm.com/movies/view/70

Publié par Finos Film Official sur vendredi 23 mars 2018

Πηγή : Like.com.cy/ protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *