ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZSurvivor - Αποκαλύψεις Σάκη και Μαριαλένας: «Μου λείπει η φωνή και η...

Survivor – Αποκαλύψεις Σάκη και Μαριαλένας: «Μου λείπει η φωνή και η παρουσία του»

O «χωρισμός» των δύο παικτών σε νέες ομάδες και τα έντονα συναισθήματα. 

Το πρώτο συμβούλιο του νησιού μετά τη δημιουργία των δύο νέων ομάδων είχαμε χθες στο Survivor.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η νέα Κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την ατομική ασυλία και θα κληθεί να υποδείξει έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση.

Ανάμεσα στις συζητήσεις που έγιναν, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τράβηξαν για μία ακόμη φορά την προσοχή πάνω τους, δηλώνοντας πόσο τους επηρέασε ο «χωρισμός» τους σε Μπλε και Κόκκινους.

«Στο αγώνισμα ένιωσα σαν να κάνω μια καινούργια αρχή. Κάτι λείπει από μέσα μου. Το κομμάτι της Μαριαλένας. Ποτέ η νίκη μου δε θα είναι η ίδια όπως πριν. Νομίζω είναι υπέρ μου, που το παραδέχομαι και το λέω. Και πολύ υπέρ των παιδιών που τους το δήλωσε πριν το αγώνισμα. Θα μάθω να ξεχωρίζω το προσωπικό και το ομαδικό» είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής μου λείπει η φωνή και η παρουσία του Σάκη από τον πάγκο. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά και πρέπει να συνηθίσω. Και να το πάω όσο πάει. Ο Σάκης μου είχε κάνει τρομερή προπόνηση και στους στίβους μάχης και στους στόχους και στη ψυχολογία».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS