ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκινεί η Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές»

Συγκινεί η Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές»

“Να, και τώρα που σου μιλάω, αχ και πάλι κλαίω. Συγγνώμη, δεν πρέπει. Αλλά είναι τόσο φρέσκο όλο αυτό και συγκινούμαι πολύ εύκολα¨δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την απώλεια της μητέρας της μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο περιοδικό Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου.

Μέσα στο 2021, είχε μια μεγάλη απώλεια, αυτής της μητέρας σου. Αν θες, μου μιλάς για αυτό, αν δεν θες το κατανοώ, είναι πολύ νωπό…

Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο. Η μήτρα. Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή γιατί έτσι πρέπει και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα με την δουλειά μου, την εργασιοθεραπεία αλλά το πως βιώνω εγώ όλη αυτήν την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου. Προσπαθώ στην εκπομπή, αν αναφερθεί κάτι και θυμηθώ την μάνα μου, να διακόψω ένα δάκρυ που έρχεται στα μάτια μου. Η πρώτη ημέρα μετά την απώλεια στην δουλειά ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές. Πρέπει να συγκρατηθώ στον φακό.

Να, και τώρα που σου μιλάω, αχ και πάλι κλαίω. Συγγνώμη, δεν πρέπει. Αλλά είναι τόσο φρέσκο όλο αυτό και συγκινούμαι πολύ εύκολα. Προσπαθώ να μην κλαίω και στο σπίτι μου αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα. Τη βλέπω στα όνειρά μου συχνά, θυμάμαι συζητήσεις μας, την αγκαλιά, το άρωμά της. Ήμουν κοντά με την μητέρα μου ουσιαστικά. Το ξέρω ότι κι εκείνη περιμένει να φανώ δυνατή γιατί έχω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τη δουλειά μου. Η μητέρα μου ήταν η ηρωίδα μου. Της είχα μεγάλη αδυναμία και αγάπη. Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο. Ο χρόνος γιατρεύει, τόσο απλά και μένει η γλύκα από τις αναμνήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS