Συγκινεί το μήνυμα των γονιών για το 6 μηνών βρέφος τους!

Συγκινεί το μήνυμα των γονιών για το 6 μηνών βρέφος τους!

Συγκινεί το μήνυμα των γονιών για το 6 μηνών βρέφος τους!

Συγκλονιστικές στιγμές ζει τις τελευταίες ημέρες το Μάτι, όπου δεν υπάρχουν κατάλληλα λόγια για να περιγραφεί αυτό το δράμα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές. Οι συγγενείς των θυμάτων επέστρεψαν στον τόπο της τραγωδίας, για να πουν το στερνό αντίο στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παιδί πυροσβέστη ήταν το βρέφος που πνίγηκε από καπνούς

 

Με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα γράμμα με συγκινητικά λόγια, αποχαιρέτησε ένα ζευγάρι τον γιο του, τον «μπέμπη του» όπως αναφέρει στο συγκλονιστικό μήνυμα. Οι τραγικοί γονείς λένε το τελευταίο αντίο στο νεκρό μωρό τους, ενώ δίνουν ταυτόχρονα την υπόσχεση πως κάθε καλοκαίρι θα επιστρέφουν στο σημείο «για να δουν το μέρος να πρασινίζει με το χαμόγελό του αδικοχαμένου τους παιδιού».

Δείτε τι γράφει το συγκινητικό σημείωμα:

«Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής μέσα στη θάλασσα. Ήθελες να εντυπωσιάσεις τη μανούλα σου, όπως κάθε φορά που σε έβλεπε και την έκανες χαρούμενη, όπως και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί. Εδώ θα είμαστε κάθε καλοκαίρι και θα κάνουμε μαζί μπάνιο, δίπλα στον παράδεισο που θα τον ξανακάνεις πράσινο. Θα παίζουμε στη θάλασσα όλοι μαζί κι αγαπημένοι. Εγώ, η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου. Ότι θέλεις εσύ, μικρό μου ψαράκι. Δημήτρης, Φωτεινή, Μαργαρίτα, Ανδρέας».

 

 

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *