Συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριας που έζησε τον τρόμο στις Βρυξέλλες: «Είχα άγιο»

Συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριας που έζησε τον τρόμο στις Βρυξέλλες: «Είχα άγιο»

Συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριας που έζησε τον τρόμο στις Βρυξέλλες: «Είχα άγιο»

Μια Κύπρια η οποία βρισκόταν μόλις μισό μέτρο από την πρώτη έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, περιγράφει στον απεσταλμένο του MEGA Ελλάδος Σωτήρη Δανέζη, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Πρόκειται για τη Νικολέττα Γρίβα, η οποία αν και ήταν πολύ κοντά στην έκρηξη φάνηκε τυχερή.

Αυτή είναι η συγκλονιστική μαρτυρία της:

«Tην ώρα που μπήκα μέσα στο αεροδρόμιο άκουσα ένα μπαμ. Γυρίζω βλέπω στάχτες, καπνούς… Σίγουρα εκείνη τη στιγμή παρέλυσα. Η έκρηξη έγινε πολύ κοντά ούτε μισό μέτρο από μένα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί βρισκόμουν κοντά στην έξοδο του αεροδρομίου. Τρέχουμε όλοι προς τα έξω και με το που πατάω το πόδι μου έξω μπαμ η δεύτερη έκρηξη. Πάλι σπασμένα τζάμια, καπνοί, κόσμος να τρέχει. Aπέναντι έχει ένα πάρκινγκ το αεροδρόμιο και πήγαμε εκεί. Ο κόσμος έβγαινε έξω με αίματα, πανικόβλητος, έκλαιγε…»

«Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρεις τι να σκεφτείς. Σίγουρα συνειδητοποιείς ότι είναι τρομοκρατική επίθεση αλλά η πρώτη σου σκέψη είναι “τι κάνω τώρα”. Εκείνη τη στιγμή αντιδρά ο οργανισμός και σου λέει “έξω, φύγε”. Ούτε καν να δεις από περιέργεια τι συμβαίνει… Τρέχαμε στο πουθενά, δεν ξέραμε πού να πάμε. Ήμουν πολύ τυχερή, είχα άγιο, αλήθεια, μαζί μου εκείνη τη στιγμή.»

 Δείτε το βίντεο της συγκλονιστικής μαρτυρίας της Κύπριας εδώ.

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *