ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: «Με έβριζε, με απειλούσε, ένιωθα κάτι αιχμηρό στην...

Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: «Με έβριζε, με απειλούσε, ένιωθα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου»

Για τις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε στον χώρο του τραγουδιού μίλησε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βρεττός στην εκπομπή “Mega καλημέρα”. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μάλιστα σε ένα περιστατικό με έναν πελάτη σε νυχτερινό μαγαζί και συγκλονίζει με την περιγραφή του για τα όσα συνέβησαν.

«Ήμουν πάνω στην πίστα με έναν άλλο συνάδελφο και ήταν ένας τύπος από κάτω που μου ζητούσε επίμονα την τελευταία μισή ώρα να του πω ένα τραγούδι και δεν είχα προλάβει να του το πω. Νευρίασε, ανέβηκε στην πίστα, μου έκανε από μπροστά κεφαλοκλείδωμα, στους κάτω φαινόταν ότι μου έκανε αγκαλιά και αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου να με πιέζει. Και άρχισε να μου λέει στο αυτί ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν θυμάμαι να με έχουν βρίσει τόσο πολύ στη ζωή μου. Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα, επειδή δεν έλεγα το τραγούδι».

«Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν καταγγελία και να πουν ονόματα γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο. Πολύ ειλικρινά θα σου πω ότι δεν υπάρχει μόνο στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου αυτό. Σίγουρα υπάρχουν και στο χώρο του τραγουδιού τέτοια περιστατικά. Έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να φύγω από δουλειά», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Fried Rice