Συμφωνία Κούλλη – Ανδρέα – Βάνας με τον Alpha!

Συμφωνία Κούλλη – Ανδρέα – Βάνας με τον Alpha!

Συμφωνία Κούλλη – Ανδρέα – Βάνας με τον Alpha!

Την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Τατουάζ».

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς μπαίνει, πλέον, στο πρωταγωνιστικό καστ υποδυόμενος τον Νικόλα Ρουμπέση, έναν μυστηριώδη ήρωα που κρύβει μυστικά και θα φέρει ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Πρόκειται, όπως αναφέρει δημοσίευμα του TV Έθνους, για έναν σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, αλλά και χορευτή-χορογράφο του ταγκό. Ενθουσιώδης και ανατρεπτικός ήρωας, βιώνει έντονα κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο. Και με έναν περίεργο τρόπο θα συνδεθεί με τη Βέρα, την οποία υποδύεται η Εβελίνα Παπούλια.

Η συμφωνία με τον Alpha για τη δεύτερη σεζόν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οριστικοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Άλλωστε, το συμβόλαιο ήταν για δύο χρόνια, ωστόσο, ήταν στην ευχέρεια και των δύο πλευρών αν η συνεργασία θα συνεχιζόταν με το «Τατουάζ» ή με άλλο σίριαλ. Η ερωτική αστυνομική παραγωγή, λοιπόν, συνεχίζεται και μάλιστα με αυξημένο μπάτζετ, κάτι που σημαίνει περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα, αλλά και την προσθήκη νέων χαρακτήρων που θα εμπλουτίσουν με την παρουσία τους τις υπάρχουσες ιστορίες.

Πέρα από αυτό, το τρίδυμο Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με τον Alpha για τη δημιουργία δεύτερης σειράς για την επόμενη σεζόν. Παρόλο που ο Κούλλης Νικολάου, την περασμένη βδομάδα δήλωσε στο TV Mανία «δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αν θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με ένα καινούριο πρότζεκτ, πέρα από το “Τατουαζ”», τα αθηναϊκά μέσα αναφέρουν ότι η νέα σειρά που ετοιμάζουν έχει αποφασιστεί πως θα προβάλλεται στην prime time μία με δύο φορές την εβδομάδα, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα είναι κωμωδία ή δράμα.

Πηγή : Περιοδικό Tv Μανία

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *