Συμβόλαιο θανάτου για την Amal Clooney

Συμβόλαιο θανάτου για την Amal Clooney

Συμβόλαιο θανάτου για την Amal Clooney

Τρομοκρατημένος, λέγεται ότι είναι τις τελευταίες μέρες ο Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος έχει αυξήσει την προσωπική ασφάλεια γύρω από τον ίδιο και ιδιαίτερα τη σύζυγό του, Αμάλ, της οποίας η ζωή απειλείται.

Όπως είναι γνωστό, η Αμάλ Κλούνεϊ είναι δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αυτό τον καιρό εκπροσωπεί τον πρώην πρόεδρο των Μαλδίβων, Μοχάμεντ Νασίντ, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας το 2008.

Κυβέρνησε ως το Φεβρουάριο του 2012, οπότε και παραιτήθηκε αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι του πήραν την διακυβέρνηση της χώρας με πραξικόπημα, υπό την απειλή όπλου.

Τον Μάρτιο του 2015 ο Νασίντ κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της τρομοκρατίας για την απαγωγή του δικαστή Αμπντάλα Μοχάμεντ επί προεδρίας του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 ετών.Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες με τον αντιτρομοκρατικό νόμο των Μαλδίβων.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Metro η Αμάλ δέχεται έντονες και ανησυχητικές απειλές κατά της ζωής της και ο Τζορτζ έχει αναλάβει να την προστατέψει. Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που έκανε είναι να αυξήσει την ασφάλεια γύρω της.

Επίσημα το ζεύγος δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση, όμως ελπίζουμε να μην έχουν βάση αυτές οι απειλές.

Πηγή : madata.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *