Συναυλία των BLACKPINK φόρος τιμής στα θύματα του «Manchester Arena»

Συναυλία των BLACKPINK φόρος τιμής στα θύματα του «Manchester Arena»

Συναυλία των BLACKPINK φόρος τιμής στα θύματα του «Manchester Arena»

Οι BLACKPINK τίμησαν τη μαύρη επέτειο από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο «Manchester Arena».

Το κορυφαίο γυναικείο συγκρότημα της K-Pop BLACKPINK ξεκίνησε την περιοδεία του, χθες βράδυ, με μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη παράσταση.

Οι BLACKPINK άνοιξαν την περιοδεία τους στο «Manchester Arena», την παραμονή της διετούς επετείου από την τραγική τρομοκρατική επίθεση.

Το γυναικείο γκρουπ απέδωσε φόρο τιμής στα θύματα και τους επιζώντες της επίθεσης στέλνοντας την «αγάπη και τις προσευχές» τους σε όλους.

Στις 22 Μαΐου 2017, ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε βόμβα έξω από την αρένα, όπου εκείνη τη στιγμή έδινε μεγάλη συναυλία η Ariana Grande.

Από την βομβιστική επίθεση έχασαν τη ζωή τους 23 άνθρωποι ανάμεσά τους και παιδιά.

Δύο χρόνια αργότερα, το γκρουπ της K-Pop σε μία γιγαντοοθόνη πίσω από τη σκηνή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε που ήσαστε μαζί μας απόψε. Είναι τιμή μας να παίζουμε εδώ στο Μάντσεστερ, ειδικά αυτή τη μέρα. Στέλνουμε την αγάπη και τις προσευχές μας στους φίλους και τις οικογένειες που αγωνίστηκαν μέσα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν. Είμαστε εδώ για εσάς».

Και συνέχισαν με το hashtag, «One Love Manchester».

«Θα θέλαμε να αφιερώσουμε το επόμενο τραγούδι μας στους φίλους και στις οικογένειες όσων επηρεάστηκαν από τη φρικτή επίθεση», είπαν από το μικρόφωνο και τραγούδησαν το «Stay».

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *