Τα πάνω-κάτω στο Σίγμα: Τι αλλάζει

Τα πάνω-κάτω στο Σίγμα: Τι αλλάζει

Τα πάνω-κάτω στο Σίγμα: Τι αλλάζει

Η προβολή του νέου κύκλου του X-Factor φέρνει τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό του Σίγμα. Από τις 28 Μαρτίου, η prime time του καναλιού αναθεωρείται με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα.

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Το «Χ-Factor» σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Σίγμα, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 10.15μ.μ και θα μεταδίδεται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του Σίγμα που πλέον θα προβάλλεται στις 8μ.μ, ενώ ακολούθως και μέχρι την έναρξη των live εκπομπών του ριάλιτι, το Σίγμα, θα προβάλλει ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Τα live του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα ξεκινήσουν στις 2 Μαΐου, στις 9.15μ.μ. Όλες αυτές οι αλλαγές, σύμφωνα με το κανάλι, έγιναν ώστε να ικανοποιηθεί η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ που απαγορεύει στο κανάλι του Παρισινού να μεταδίδει το ριάλιτι νωρίτερα από την Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση του κεντρικού δελτίου και μέχρι την ώρα που το Σίγμα θα συνδέεται δορυφορικά με τον ΣΚΑΪ, το κανάλι, εντάσσει στο πρόγραμμά του ζώνη ελληνικού κινηματογράφου. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Βουτσάς, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ρένα Βλαχοπούλου κ.ά βγαίνουν από την ταινιοθήκη του καναλιού για να καλύψουν το κενό μέχρι την έναρξη του σόου, με το κανάλι να ελπίζει σε ένα καλό lead in αφού τέτοιου είδους ταινίες έχουν αποδειχτεί «θησαυρός»

ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ

Οι οντισιόν της Θεσσαλονίκης (που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Τετάρτη) στάθηκαν η αφορμή για να αρχίσει ο «πόλεμος» των δηλώσεων. Όταν ζητήθηκε από τον πρώην κριτή της εκπομπής Νίκο Μουρατίδη η γνώμη του για την επιστροφή του «Χ-Factor» στη μικρή οθόνη εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει σχολιάζοντας τόσο την επιλογή των νέων μελών της επιτροπής, ενώ με το γνώριμο ύφος του μίλησε για τις οντισιόν αλλά και την Κατερίνα Γκαγκάκη με την οποία κάθε Κυριακή μοιράζονται το ίδιο πλατό στο κυπριακό σόου, «Dansing for You». «Αυτό λέγαμε με την Γκαγκάκη, πώς μας φαίνεται που δεν θα είμαστε στο “Χ-Factor” και μου λέει καλύτερα, ζήσαμε τρία “Χ-Factor” στην εποχή τους. Δεν πιστεύω ότι θα έχουν την ίδια ανταπόκριση χωρίς εμένα και την Γκαγκάκη και τον Λεβέντη. Ποιος θα πει την ατάκα θα πηδηχτώ από το παράθυρο; Τι να κάνει ο Θεοφάνους μόνος του; Ο Θεοφάνους θέλει το αντίπαλον δέος. Όπως και εγώ θέλω έναν Θεοφάνους για να λειτουργήσω. Σε αυτές τις επιτροπές δεν κάνει να είναι τραγουδιστές, γιατί οι τραγουδιστές δεν τσαλακώνονται, τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία, το έχουμε δει. Κι ευτυχώς έμαθα από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης ότι ήταν χάλια. Το τι χάρηκα! Με τη Γκαγκάκη ανοίγαμε σαμπάνιες. Δεν διστάζω να πω ότι κυνηγώ τις δουλειές με το τουφέκι, αν μου έλεγαν τώρα να πάω στο “X-Factor” θα πήγαινα με τα τέσσερα. Αρκεί να ήταν αξιοπρεπή τα χρήματα και στην ώρα τους» είπε ο Νίκος Μουρατίδης. Την επόμενη μέρα ήρθε η απάντηση της Κατερίνας Γκαγκάκη. «Το μόνο που μπορώ να φανταστώ, γιατί ουδέποτε έχουμε αναφερθεί στο “X-Factor” με τον Νίκο, είναι ότι ήταν το γνωστό του χιούμορ ή τρόπος του λέγειν.». Ακολούθησε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram: «Αντ’ εμού δεν έχω μάθει ούτε αφήσει να μιλήσει κάποιος ποτέ μέχρι τώρα. Επαγγελματικά και αξιακά δεν το επιτρέπω. Συνήθως σέβομαι το χιούμορ και αναγνωρίζω τις υπερβολές και τους μικρόψυχους τίτλους στους οποίους μπορεί να οδηγήσει. Συνήθως όμως. Όχι πάντα. Και αναγνωρίζω, δεν σημαίνει ότι συγχωρώ. Ειδικά όταν αγγίζει σοβαρές προσπάθειες και δουλειές αξιώσεων από φίλους. Όπως το νέο “Χ-Factor”».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *