Τα άστρα την εβδομάδα 13 έως 19 Αυγούστου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα άστρα την εβδομάδα 13 έως 19 Αυγούστου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα άστρα την εβδομάδα 13 έως 19 Αυγούστου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ο Ερμής τις μέρες αυτές θα είναι σε φαινομενική στάση, κάτι που δεν θα κάνει εύκολες τις μετακινήσεις και θα μπερδεύει τα προγράμματα των εορταστικών αυτών ημερών. Ο Άρης γυρνά στον Αιγόκερω και, με την σειρά του, αναβάλει τις όποιες επεκτατικές κινήσεις σας. αι Γενικά, οι μέρες αυτές δίνουν άγχος και αναβολές. Το σκηνικό δείχνει καλύτερο από τις 17 και μετά, που ξεκινά το πιο ανάλαφρο 3ήμερο αυτής της εβδομάδας για εσάς. Οι γεννημένοι 2, 3 και 10 ως 16 Απριλίου μπορείτε να περιμένετε κάτι ευχάριστο που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά τις μέρες αυτές.

Ταύρος
Η Δευτέρα σας βοηθά να κάνετε πιο εύκολα τις προγραμματισμένες σας δραστηριότητες, ενόψει των εορταστικών ημερών. Από την Τρίτη, όμως, που ο Ερμής περνά σε στάση θα προκύψουν εμπόδια και μπερδέματα που εύκολα θα σας εκνευρίσουν. Οι μέρες αυτές δεν δείχνουν εύκολες και δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των περισσοτέρων. Οι συζητήσεις δεν βγάζουν νόημα, ούτε καταλήγουν πουθενά και οι καθυστερήσεις – αναβολές θα είναι μέρος της καθημερινότητάς σας. Καλό θα ήταν να κινηθείτε λίγο και να μην περιμένετε πολλά από αυτήν την εβδομάδα.

Δίδυμοι
Είστε από τα ζώδια που στατιστικά θα κάνουν περισσότερες μετακινήσεις από άλλους αυτήν την δύσκολη επικοινωνιακά εβδομάδα, που θέλει τον Ερμή σε στάση να μην βοηθά τα προγράμματα των ημερών. Όμως, για εσάς τους γεννημένους 27 Μαίου μέχρι και 2 Ιουνίου οι μέρες αυτές μπορούν να δώσουν καλές συναισθηματικά στιγμές και αιτίες να χαρείτε από κάποια εξέλιξη… Ακόμα, οι γεννημένοι στις 3,4 και 11 ως 17 Ιουνίου θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και επαφές με άτομα που δένουν μαζί σας καλά. Παρά τις αναβολές και τα μπερδέματα των ημερών, για εσάς ισχύει τώρα το «κάθε εμπόδιο για καλό».

Καρκίνος
Οι μέρες εξασφαλίζουν τύχη, ιδιαίτερα στην ζωή των γεννημένων στις 15 Ιουλίου, που μπορεί να εμφανιστεί με πολλούς τρόπους. Οι περισσότεροι θα ταλαιπωρηθείτε λίγο από δυσκολίες, αναβολές και ασυνεννοησία που προκαλεί η στάση του Ερμή αυτήν την εβδομάδα. Όμως, από την Πέμπτη και μετά, η διάθεσή σας βελτιώνεται επιτρέποντάς σας να πάρετε μία γεύση καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς. Περισσότερο πιεσμένοι θα είστε οι γεννημένοι στις 24 Ιουνίου και 11 – 22 Ιουλίου.

Λέων
Μπορεί να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, όμως οι μέρες γενικά και ειδικά η στάση του Ερμή εμποδίζουν το πρόγραμμά σας και σας βάζουν στην αναμονή αναστέλλοντας την δράση σας. Οι γεννημένοι από τις 29 Ιουλίου μέχρι και 4 Αυγούστου θα έχουν πιο εύκολη συνεννόηση με τους γύρω τους και πιθανόν ευχάριστες παρέες ή και προσκλήσεις. Οι περισσότεροι θα πάρετε μαζί σας, όπου και αν πάτε, τα επαγγελματικά σας άγχη και αυτό δεν θα βοηθήσει να χαλαρώσετε πραγματικά. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι το καλύτερο διήμερο της εβδομάδας για όλους.

Παρθένος
Ό,τι έχετε κατά νου να το κάνετε κάντε την Δευτέρα, που είναι η πιο εύκολη ημέρα του 7ημέρου για εσάς. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, από την Τρίτη και μετά, θα βρίσκεται σε φαινομενική στάση και βασικά σας ζητά να κατεβάσετε τους διακόπτες της ανήσυχης σκέψης σας και να ξεκουράσετε τον αναλυτικό μηχανισμό του μυαλού σας, που ποτέ δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε πραγματικά. Άλλωστε, αυτές οι μέρες δεν μπορούν να δώσουν καμία απόδοση σε κανέναν τομέα.

Ζυγός
Οι μέρες, παρά τις όποιες εκνευριστικές αναβολές και καθυστερήσεις λόγω της στάσης που θα κάνει ο Ερμής από την Τρίτη, μπορούν και δίνουν επιβεβαίωση και συναισθηματική χαρά σε Ζυγούς γεννημένους στις 29 Σεπτεμβρίου ως και τις 5 Οκτωβρίου, οι οποίοι μπορούν να κάνουν ακόμα και μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία ή να έχουν μία καλή εξέλιξη που θα τους κάνει πολύ χαρούμενους. Αντίθετα, για τους γεννημένους στις 25 Σεπτεμβρίου και 12 και 22 Οκτωβρίου οι μέρες δεν είναι εύκολες και μπορεί να νοιώσουν περισσότερο από τους υπόλοιπους τις δυσκολίες που προκαλεί αυτή την περίοδο η στάση του Ερμή στο πρόγραμμά τους.

Σκορπιός
Παρόλο που οι μέρες αυτές δεν δείχνουν καλές, καθώς ο Ερμής θα είναι σε φαινομενική στάση δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις και μπερδεύει τον προγραμματισμό της εορταστικής περιόδου, είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια. Από την Πέμπτη 16 του μήνα και μετά οι συνθήκες αλλά και η διάθεσή σας βελτιώνονται, ενώ το ισχυρό τρίγωνο που κάνει ο Δίας με τον Ποσειδώνα στα τέλη της εβδομάδας φέρνει μοναδική τύχη στους γεννημένους στις 7 και 8 Νοεμβρίου, οι οποίοι μπορεί να βρεθούν απέναντι σε μία σημαντική ευκαιρία. Όμως και οι υπόλοιποι Σκορπιοί καταφέρνετε να κρατάτε τις ισορροπίες και να ξεφεύγετε από την ασυνεννοησία των ημερών.

Τοξότης
Η στάση του Ερμή καταφέρνει να χαλιναγωγήσει τον επιθετικό σας λόγο βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε τα μπερδέματα και τις αναβολές των ημερών καλύτερα. Για τους γεννημένους από τις 12 ως και τις 19 Δεκεμβρίου οι μέρες δείχνουν αρκετά ενδιαφέρουσες. Γενικά, το εορταστικό διάστημα θα είστε κοινωνικοί ενώ οι φίλοι βοηθούν να κρατήσετε την καλή σας διάθεση. Από τις 16 και μετά μπορείτε να είστε πιο χαλαροί και να ηρεμήσετε τις όποιες ανησυχίες σας. Τα τέλη της εβδομάδας βοηθούν την ψυχολογία σας και σας δίνουν χρόνο για να χαλαρώσετε.

Αιγόκερως
Με εξαίρεση την Δευτέρα, που όλα θα πηγαίνουν καλά για εσάς, από την Τρίτη και μετά θα επικρατεί εκνευρισμός και κακή, εκ μέρους σας, διάθεση και μία κουραστική για τους γύρω σας εσωστρέφεια. Πιο χαλαρό διάστημα για εσάς είναι από το βραδάκι της Πέμπτης ως και την Κυριακή, όπου οι φίλοι θα μπορούσαν να σας χαλαρώσουν και να σας κάνουν να ξεφύγετε λίγο από όλα όσα έχετε στο μυαλό σας που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε αυτόν τον Αύγουστο.

Υδροχόος
Παρόλες τις αναβολές και τις καθυστερήσεις που φέρνει η στάση του Ερμή, οι μέρες δίνουν αιτίες χαράς, ιδιαίτερα στους γεννημένους από 26 τις Ιανουαρίου ως και την 1η Φεβρουαρίου. Γενικά, είστε από τα ζώδια που θα μπορούσατε να περάσετε πιο καλά από ό,τι πολλοί άλλοι, ιδιαίτερα αν δεν αφήσετε τις όποιες αναποδιές να σας εκνευρίσουν. Ωστόσο, οι γεννημένοι στις 22 Ιανουαρίου θα εξακολουθήσετε να περνάτε μία περίοδο ανατρεπτικών καταστάσεων και μεγάλης νευρικότητας.

Ιχθείς
Οι μέρες αυτές είναι μέρες ευκαιριών για τους γεννημένους στις 6 Μαρτίου, οι οποίοι πιθανόν να βρεθούν απέναντι σε μία μεγάλη τύχη. Ωστόσο, η στάση του Ερμή, λογικά, θα επηρεάσει τους υπόλοιπους Ιχθείς με τον εκνευρισμό και τα μπερδέματα που θα φέρει. Ιδιαίτερα η Τρίτη και η Τετάρτη, εξαιτίας της μελαγχολικής σας διάθεσης, δείχνουν μέρες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Αντίθετα, από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά, οι μέρες δείχνουν πιο καλές όπως και η διάθεσή σας.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *