Τα άστρα την εβδομάδα 20 – 26 Αυγούστου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό

Τα άστρα την εβδομάδα 20 – 26 Αυγούστου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό

Τα άστρα την εβδομάδα 20 – 26 Αυγούστου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μέρες για τους Κριούς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα έχουν ευχάριστα μηνύματα ή και επαγγελματικά ξεκινήματα. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη να δώσετε μεγάλη προσοχή τις επόμενες 30 μέρες σε επαγγελματικές σας υποθέσεις, ενώ ξαναβάζει στη γνωστή σειρά την ζωή σας στο τελείωμα του καλοκαιριού. Αυτή την εβδομάδα η υπομονή και η μέθοδος ανταμείβονται σε όλους τους τομείς. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς την Κυριακή αγγίζει ευαισθησίες σας και γυρίζει για λίγο την σκέψη σας στο παρελθόν. Η Κυριακή είναι δύσκολη μέρα για τους γεννημένους 9 Απριλίου.

Ταύρος
Σημαντικό για όλους είναι το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος στην Παρθένο από την Πέμπτη και μετά, καθώς ενεργοποιεί τον ευαίσθητο πέμπτο σας οίκο, δίνοντάς σας ένα μήνα όπου τα άτομα της καρδιάς σας, τα παιδιά σας ή οι δημιουργίες σας θα κερδίσουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος και του χρόνου σας και θα σας δώσουν χαρές. Επίσης, ένας Ήλιος από αυτήν την θέση μπορεί να φέρει και κάποια θετική εξέλιξη στην συναισθηματική σας ζωή από την Πέμπτη και μετά, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις 4 πρώτες μέρες του ζωδίου. Η καλή πανσέληνος από τους Ιχθείς θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους συναισθηματικά. Την δύσκολη Κυριακή το βράδυ ας είστε προσεχτικοί σε ό,τι και αν κάνετε. Οι μέρες θα φέρουν πιο κοντά σας άτομα που αγαπάτε και κάποιοι μόνοι θα πείτε ναι σε ένα νέο συναισθηματικό ξεκίνημα.

Δίδυμοι
Οι μέρες δημιουργούν συνθήκες προσωπικής ανάπτυξης και φέρνουν τύχη σε όλα τα θέματα, ιδιαίτερα στους γεννημένους από τις 3 ως και τις 9 Ιουνίου, για τους οποίους η εβδομάδα αυτή φέρνει κάποια ειδική αιτία χαράς, συναισθηματική ή άλλη. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα φέρει αλλαγές στο σπίτι και σε κάποιες περιπτώσεις ένα νέο άτομο στον χώρο σας, ενώ το διάστημα ευνοεί τις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις. Η πανσέληνος στα τέλη της εβδομάδας σας βοηθά στο να καταστρώσετε τα σχέδιά σας, κυρίως σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες σας.

Καρκίνος
Οι μέρες είναι καλές και δίνουν ανάσα ξεκούρασης και κάποια αιτία χαράς στους γεννημένους από 7 μέχρι 8 Ιουλίου μαζί με τύχη και πιθανά κέρδη ή μια αξιόλογη πρόταση. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο ευνοεί τις μετακινήσεις σας, τις επαφές – γνωριμίες και τις συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά και άλλα θέματα, ενώ κάνει πειστικό και ευέλικτο τον λόγο σας, πιο σίγουρες και αποδοτικές τις κινήσεις σας και πιο εύκολη την κατάκτηση των στόχων σας. Η θετική πανσέληνος από τους Ιχθείς σας χαρίζει έμπνευση και καλή διάθεση που την χρειάζεστε. Την δύσκολη Κυριακή το βράδυ να την προσέχετε γενικά οι γεννημένοι 11 Ιουλίου.

Λέων
Οι μέρες σας γεμίζουν ενέργεια και οι περισσότεροι δείχνετε έτοιμοι για δράση στο τελείωμα του καλοκαιριού, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις 3,4 και 5 Αυγούστου, που θα μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι που έχετε κατά νου τις μέρες αυτές. Από την Πέμπτη και για ένα μήνα ο Ήλιος από την Παρθένο θα βοηθήσει τα οικονομικά σας και τις μέρες αυτές μπορείτε να πάρετε μία διαβεβαίωση σε σχέση με το επαγγελματικό σας αύριο που να καθησυχάζει ανησυχίες σας. Η Πανσέληνος από τους Ιχθείς σας θυμίζει αιτίες που θα πρέπει να σας κάνουν συγκρατημένους προσεκτικούς και χαμηλών τόνων. Το δύσκολο βράδυ της Κυριακής αποφεύγετε δύσκολες συζητήσεις και προσέξτε τις μετακινήσεις σας.

Παρθένος
Περνώντας ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς. Θα νοιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, την φυσική σας κατάσταση και θα σας κάνει χαρούμενους το γεγονός ότι αυτήν την εποχή θα έχετε καλές σχέσεις με τον κόσμο, ενώ παράλληλα μπορείτε να κάνετε νέες καλές φιλίες που να έχουν διάρκεια στον χρόνο. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς εξυπηρετεί αυτόν τον καιρό τις σχέσεις σας και καλύπτει τις ανάγκες ουσιαστικής συντρόφευσης που ουσιαστικά αποζητάτε τώρα. Ταυτόχρονα, διευκολύνει συνεργασίες σας και κάνει θετικούς τους γύρω σας, συντρόφους και συνεργάτες, απέναντι στα αιτήματά σας.

Ζυγός
Οι μέρες δίνουν επιβεβαίωση, συναισθηματικές ευκαιρίες, τύχη, ιδέες και προτάσεις κάθε μορφής στους γεννημένους από 6 ως και 12 Οκτωβρίου. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας βάλει σε μία περίοδο συλλογισμού και απολογισμού που θα έχει διάρκεια και τελικά θα βοηθήσει να βάλετε σε σειρά τους στόχους σας και να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας. Η πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας κάνει επιτακτική την ανάγκη να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα και να κλείσετε εκκρεμότητες, είτε συναισθηματικές είτε επαγγελματικές, που αποτελούν για πολλούς Ζυγούς πηγή μόνιμου άγχους.

Σκορπιός
Ο Ήλιος απ την Παρθένο θα ανοίξει τον κύκλο των φίλων σας και από αυτό του το πέρασμα θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα σημαντικό, λόγω θέσης ή γνώσης, άτομο που έρχεται για να μείνει μα και να βοηθήσει, είτε με την μεσολάβησή του είτε με την γνώση του, ένα σας στόχο. Μία από της μέρες αυτές οι γεννημένοι 7, 8 και το πρωί της 9ης Νοεμβρίου θα έχετε ένα καλό νέο μία καλή εξέλιξη, μία πρόταση ή μία τύχη που θα μπορούσε να σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά καθώς αποτελεί ευκαιρία για εσάς. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς την Κυριακή δίνει καλή διάθεση και λαμπρότητα στην ερωτική σας ζωή, φέρνοντάς σας πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και σας κάνει έντονα εκδηλωτικούς.

Τοξότης
Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και θα σας κάνει να αποφασίσετε να ασχοληθείτε περισσότερο σοβαρά με τα φιλόδοξα σχέδιά σας και να οργανώσετε σχέδιο δράσης που να μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στο ταμείο σας. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς στο τέλος της εβδομάδας φέρνει ζεστές οικογενειακές συγκεντρώσεις και βοηθά να τα βρείτε με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, και να πάρετε ηθική, υλική ή πρακτική στήριξη από αυτούς.

Αιγόκερως
Οι μέρες αυτές βοηθούν να νοιώσετε τα θετικά της ουσιαστικής συνύπαρξης και να είστε περισσότερο συντροφικοί. Το πολύ καλό για εσάς πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας βγάλει από μία περίοδο εσωστρέφειας και προβληματισμού που συνόδευε καιρό την ζωή σας, δίνοντας πιο αισιόδοξη διάθεση, καλές ειδήσεις αλλά και έξυπνες ιδέες σε όλους. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση για να κάνετε πιο ζεστές τις σημαντικές σας σχέσεις. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς, στα τέλη της εβδομάδας, δείχνει θετική για θέματα μετακινήσεων και βοηθά να κάνετε μία συζήτηση για να λήξετε μία παρεξήγηση. Το δύσκολο βράδυ της Κυριακής δίνει κακές στιγμές στους γεννημένους 9 Ιανουαρίου

Υδροχόος
Οι μέρες δίνουν ουρανοκατέβατες χαρές, αιτίες επιβεβαίωσης και συναισθηματικές ευκαιρίες στους γεννημένους από 2 ως και 8 Φεβρουαρίου, που τις μέρες αυτές θα έχουν γενικά τύχη σε όλα τα θέματα και ίσως μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Με εξαίρεση το βράδυ της Κυριακής, που θα υπάρχει αιτία να πέσετε λίγο ψυχολογικά, και τους γεννημένους 22 Ιανουαρίου που διανύουν μία δύσκολη περίοδο ανατροπών, η εβδομάδα είναι πολύ καλή για όλους. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο μπορεί να σας κάνει κάπως καχύποπτους με πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να σας δώσει ένα κέρδος, είτε από μία πώληση είτε από πηγή ξένη ως προς τα επαγγελματικά σας. Η πανσέληνος αυξάνει την ανάγκη σας για αγορές και σας κάνει πιο κτητικούς, τόσο απέναντι στην ύλη όσο και στους ανθρώπους.

Ιχθείς
Οι μέρες θα δώσουν ανάσα συναισθηματικής χαράς, ευχάριστα νέα, κέρδη ή προτάσεις, αλλά και την ευκαιρία για μία καλή γνωριμία σε όσους, από τους τυχερούς γεννημένους στις 6 και 7 Μαρτίου, είναι μόνοι. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας κάνει περισσότερο συντροφικούς και βοηθά τις κινήσεις που στοχεύουν σε συνεργασίες. Όμορφη η πανσέληνος στο ζώδιό σας, θα σας γεμίσει καλή διάθεση και όνειρα σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές εξελίξεις της ζωής σας. Δύσκολο για όλους αργά το βράδυ της Κυριακής μπορεί να δώσει κάποια συναισθηματική ένταση.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *