Τα άστρα την εβδομάδα 30 Ιουλίου με 5 Αυγούστου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα άστρα την εβδομάδα 30 Ιουλίου με 5 Αυγούστου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα άστρα την εβδομάδα 30 Ιουλίου με 5 Αυγούστου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Μια ήσυχη εβδομάδα ξεκινά που στην αρχή της σας θέλει κλειστούς στον εαυτό σας και μαζεμένους στον δικό σας προσωπικό χώρο, μακριά από πολυκοσμία και βαβούρα. Από Τετάρτη θα αρχίσει να ανεβαίνει η διάθεσή σας, ενώ η Πέμπτη θα έχει τη δύναμη να σας ταράξει, αφού φαίνεται πως κάποιο άτομο του φιλικού ή κοινωνικού σας χώρου θα προσπαθεί επιθετικά να σας περάσει τις γραμμές του.

Ταύρος
Κοινωνικούς και ευδιάθετους με όρεξη για κουβέντα και φίλους, σας βρίσκει η εβδομάδα στο ξεκίνημά της. Την Πέμπτη πολύ πιθανόν ο χώρος της δουλειάς να σας δώσει αιτίες να αναστατωθείτε ψυχολογικά, ειδικά οι γεννημένοι 22 Απριλίου (που έχετε ήδη αντιληφθεί ότι κάτι αλλάζει) κι αυτό ίσως επηρεάσει και την οικογενειακή σας ηρεμία. Οι γεννημένοι 12 (αργά) έως 19 Μαΐου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς, ένας-ένας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δίδυμοι
Απασχολημένοι με κοινωνικές υποχρεώσεις ξεκινάτε την εβδομάδα και πράγματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αρχίσουν να αποδίδουν οι κόποι σας και οικονομικά. Την Πέμπτη αποφύγετε καυγάδες με φιλικά σας άτομα, διότι ένα είναι το σίγουρο: θα σας ρίξουν πολύ ψυχολογικά. Οι γεννημένοι 24 Μαΐου στην αρχή της εβδομάδας και 22 και 23 Μαΐου στο τελείωμα της εβδομάδας, θα είστε οι πιο δυναμικοί και υπερδραστήριοι.

Καρκίνος
Χαρούμενοι, ανεβασμένοι και με ταξιδιάρικη διάθεση ξεκινάτε την εβδομάδα σας, ενώ αρκετοί πολύ πιθανόν να ξεκινάτε και τις διακοπές σας. Οι γεννημένοι 5 Ιουλίου έχετε την τύχη με το μέρος σας και γενικά όλα δείχνουν να πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Την Πέμπτη προσέχετε την, έτσι και αλλιώς, αυξημένη κτητικότητα που μπορεί να φέρει έντονες αντιδράσεις.

Λέων
Σκεπτικοί και καχύποπτοι θα είσαστε με όλους και όλα στην αρχή της εβδομάδας, ενώ την Τετάρτη ανεβαίνει η διάθεση. Την Πέμπτη αντισταθείτε στην τάση της ημέρας να θέλετε να τσακωθείτε με όλους, ειδικά οι γεννημένοι 25 Ιουλίου (που νιώθετε τις αλλαγές να έρχονται), γιατί η διασπαστική όψη της ημέρας θα μπορούσε να κόψει κάθε τεντωμένο σχοινί. Οι γεννημένοι 15 Αυγούστου θα έχετε ευχάριστα νέα, ωφέλιμες συζητήσεις και επαγγελματικό- οικονομικές εξελίξεις αυτές τις μέρες.

Παρθένος
Συνεργάσιμους και με έντονη την ανάγκη συντροφικότητας σάς βρίσκουν οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, ενώ την Πέμπτη κρατήστε χαμηλούς τους τόνους στους επαγγελματικούς χώρους που κινείστε αν θέλετε να αποφύγετε εντάσεις με άτομα μεγαλύτερα είτε σε θέση, είτε σε αξίωμα από εσάς. Οι γεννημένοι 14 έως 21 Σεπτεμβρίου θα έχετε πολλούς λόγους να είστε χαρούμενοι, ενώ μπορεί να έχετε και κάποιο κέρδος αυτές τις μέρες.

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές έγνοιες, κυρίως επαγγελματικές, και πρέπει να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες καταστάσεων. Η Πέμπτη είναι δύσκολη μέρα και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση τόσο με αγαπημένους όσο και με σημαντικές σχέσεις. Οι γεννημένοι 26 Σεπτεμβρίου είστε προβληματισμένοι με καταστάσεις παρόμοιες με αυτές του Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι 21 και 22 Σεπτεμβρίου είστε γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να πετύχετε τους στόχους σας.

Σκορπιός
Χαρούμενοι και ασχολούμενοι με ό,τι και όποιους αγαπάτε ξεκινάτε την εβδομάδα αυτή, ενώ οι γεννημένοι 5 Νοεμβρίου διανύετε μια περίοδο που οτιδήποτε βάζετε στόχο το πετυχαίνετε. Την Πέμπτη θα επικρατεί νευρικότητα και ίσως κάποιες εντάσεις στον χώρο της δουλειάς που σας κάνουν απότομους και σπασμωδικούς με σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες κινδυνεύουν να διαλυθούν, ειδικά για τους γεννημένους 25 Οκτωβρίου, που έχετε αντιληφθεί ότι κάποιος τομέας της ζωής σας πρόκειται να αλλάξει οριστικά.

Τοξότης
Το σπίτι σας και η οικογενειακή θαλπωρή έχουν προτεραιότητα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, ενώ την Πέμπτη ελέγξτε τον νευρικό και επιθετικό λόγο, γιατί θα προκαλέσετε την αντίδραση των αγαπημένων σας. Οι γεννημένοι 23, 24 και 25 Νοεμβρίου έχετε μια ιδιαίτερη δυναμική που σας επιτρέπει να πιάνετε στόχους, ενώ για τους γεννημένους 14 Δεκεμβρίου τα πράγματα τρέχουν πολύ καλά, αφού η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Αιγόκερως
Με πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και προσκλήσεις που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους ξεκινά η εβδομάδα, ενώ την Πέμπτη κάποιο απρόσμενο έξοδο που θα παρουσιάσει ο οικογενειακός χώρος ή που θα θελήσετε να κάνετε για την προσωπική αλλά και των δικών σας ατόμων ευχαρίστηση, θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Οι γεννημένοι 10 Ιανουαρίου προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, ενώ για τους γεννημένους 12 με 18 Ιανουαρίου οι μέρες κρύβουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Υδροχόος
Ξεκινάτε την εβδομάδα προσπαθώντας να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις διάφορες υποχρεώσεις. Την Πέμπτη αποφύγετε ξεσπάσματα και σπασμωδικές αντιδράσεις σε νέα που μπορεί να σας ταράξουν ή αν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλετε, ειδικά οι γεννημένοι 22 Ιανουαρίου που βιώνετε ανατρεπτικές εξελίξεις. Οι γεννημένοι 21, 22 και 23 Ιανουαρίου ξεχωρίζετε για τη δυναμική σας να παίρνετε πρωτοβουλίες που σας οδηγούν στην επίτευξη των στόχων σας.

Ιχθείς
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας σάς βρίσκουν να ασχολείστε με τον εαυτό σας και ό,τι πραγματικά σας ανεβάζει, έχοντας αυξημένη διάθεση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Την Πέμπτη κάποιο αναπάντεχο έξοδο ή μια συζήτηση οικονομικού χαρακτήρα, που πιθανότατα να καταλήξει σε λεκτική αντιπαράθεση, θα σας αναστατώσει ψυχολογικά. Αποφύγετε σπασμωδικές αντιδράσεις. Οι γεννημένοι 3 και 4 Μαρτίου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ό,τι κι αν κάνετε, οπότε εκμεταλλευτείτε την.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *