Τα δαχτυλίδια της Meghan Markle ίσως πρόδωσαν τον μήνα γέννησης του μωρού

Τα δαχτυλίδια της Meghan Markle ίσως πρόδωσαν τον μήνα γέννησης του μωρού

Τα δαχτυλίδια της Meghan Markle ίσως πρόδωσαν τον μήνα γέννησης του μωρού

Το πρώτο τους παιδί θα αποκτήσουν την Άνοιξη του 2019 ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, πέντε μήνες μετά τον γάμο τους, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το παλάτι του Κένσιγκτον.

Και πώς θα σας φαινόταν ο Απρίλιος για τον ερχομό ενός ακόμη royal μωρού; Γιατί απ’ ότι φαίνεται ίσως τότε να καλωσορίσουν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry το πρώτο τους παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε ο πρίγκιπας Harry

Το παλάτι του Kensington δεν αποκάλυψε ιδιαίτερες λεπτομέρειες όταν επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη  αναφέροντας μόνο πως η νέα προσθήκη στη βασιλική οικογένεια θα φτάσει κάποια στιγμή την «Άνοιξη 2019».

Αυτό σημαίνει κάποια στιγμή μεταξύ αρχές Μαρτίου και τέλη Μαίου.

Φυσικά, οι royal fans παρατηρούν προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια που θα μπορούσε να τους δώσει έστω και την παραμικρή ιδέα για το μωρό – ακόμα και τα κοσμήματα της Markle.

Στην εμφάνισή τους στα Invictus Games του Σύδνεϋ για το 2018, η μέλλουσα μαμά εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερα chic look το οποίο συμπλήρωσε με μερικά δαχτυλίδια, φορεμένα όλα μαζί – το ένα με διαμάντι, το άλλο με μπλε ζαφείρι και ένα με ένα σμαράγδι – όλα από ανακυκλωμένο χρυσό 18 καρατίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Ποζάρει με στενό φόρεμα και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά

Σαν birthstone, το μπλε ζαφείρι θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τον Harry αφού είναι η πέτρα για τον γενέθλιο μήνα του, Σεπτέμβριο. Ενώ το πράσινο περίδοτο είναι παραδοσιακά για τον γενέθλιο μήνα της Markle που είναι Αύγουστος – το brand από το οποίο φόρεσε τα δαχτυλίδια η δούκισσα, Ecksand, δεν πουλάει περίδοτο – οπότε το σμαράγδι είναι ό,τι πιο κοντινό.

Όσο για το διαμάντι, αντιπροσωπεύει τον Απρίλιο, που πολλοί πιστεύουν πως τότε θα γεννηθεί το royal μωρό.

Πηγή : Like.com.cy/ jenny.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *