Γιατί αυτά τα δίδυμα κοριτσάκια έγιναν viral;

Γιατί αυτά τα δίδυμα κοριτσάκια έγιναν viral;

Γιατί αυτά τα δίδυμα κοριτσάκια έγιναν viral;

Όταν η Αmber Yong και ο Peter Lok από τη Σιγκαπούρη άνοιξαν για πρώτη φορά αυτό τον λογαριασμό στο Instagram τον περασμένο Αύγουστο, στόχο είχαν απλά να τεκμηριώσουν το μεγάλωμα των δίδυμων κοριτσιών τους, της Λία και της Λόρεν, οι οποίες πρόσφατα έγιναν 8 μηνών.

Τα κοριτσάκια γεννήθηκαν δύο μήνες πρόωρα και τότε ζύγιζαν περίπου 1,5 κιλό η καθεμία.

Δεδομένου ότι ο Lok (μπαμπάς) είναι παθιασμένος με τη φωτογραφία και η Yong (μαμά) λατρεύει να παίζει με το styling, οι φωτογραφίες τους γρήγορα εξελίχθηκαν σε ένα ιδιαίτερα δημιουργικό project.

«Ξεκινήσαμε χρησιμοποιώντας το Instagram ως ένα μέσο για να τεκμηριώσουμε και να μοιραστούμε το μεγάλωμα των κοριτσιών με τους φίλους μας, τους συγγενείς μας και όσους άλλους ενδιαφέρονταν» λέει ο μπαμπάς τους.

babies

Εντελώς αναπάντεχα, οι φωτογραφίες τους έγιναν viral και το πλέον το ευτυχισμένο ζευγάρι δηλώνει ευτυχισμένο που μέσα από αυτό το project, προκαλούν χαρά και θετικά συναισθήματα στους followers τους.

twins

Τονίζουν, παράλληλα, ότι ποτέ δεν περίμεναν ότι οι φωτογραφίες των δύο υπέροχων μωρών τους, θα προσέλκυαν τόσο μεγάλη δημοσιότητα.

twins1
Η Λία και η Λόρεν μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Σήμερα, οι φωτογραφίες τους δεν θυμίζουν καθόλου ότι γεννήθηκαν δύο μήνες πρόωρα.

twins2
Οι γονείς των κοριτσιών ανεβάζουν περίπου 5-6 φωτογραφίες τους στην εβδομάδα, ενώ οι φωτογραφήσεις γίνονται συνήθως μετά από έναν καλό υπνάκο για να έχουν διάθεση.

twins2months
Οσο για το από πού λαμβάνουν την έμπνευση για όλα αυτά τα περίεργα κοστούμια, οι γονείς λένε ότι συνήθως αυτοσχεδιάζουν.

twins3months
Τα κορίτσια αυτά έχουν διανύσει μεγάλη διαδρομή αυτούς τους 8 μήνες. Γεννήθηκαν πολύ μικρές, περίπου 1,4 κιλά η καθεμία και σήμερα είναι δύο αφράτα και παχουλά μωρά.

Οσο για τον λογαριασμό τους στο instagram, έχει πάνω από 160.000 followers!

twins4

twins4months

twins5months

twins6months

twins7months

twins8months

twins9months

twins3

twins5

twins6

twins7

twins8

twins9

Πηγή : thetoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *