Τα «καρφιά» του Μάριου Πρίαμου για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Τα «καρφιά» του Μάριου Πρίαμου για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Τα «καρφιά» του Μάριου Πρίαμου για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Οι δύο ομάδες του «Survivor» συμβιώνουν, πλέον, στην ίδια παραλία και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει δείξει πως προσεγγίζει τους «Διάσημους» και μάλιστα το κάνει με στρατηγική. Αυτό ισχυρίζεται ο Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος έριξε τα καρφιά του στον μισθοφόρο και μάλιστα αποκάλυψε πως μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Έχω υποψίες, αλλά ελπίζω να βγω λάθος. Εγώ έχω μάθει με την ομάδα μου να αρχίζω και να τελειώνω. Δεν μπορώ να προδίδω την ομάδα μου για μια στιγμή, για κάτι άλλο, δεν έμαθα να είμαι έτσι. Αν βιάζεσαι από τώρα να πας να κάνεις συμμαχίες», είπε αρχικά ο Μάριος Ιωαννίδης στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Κύπριος παίκτης, στη συνέχεια, μίλησε στην κάμερα ξεκάθαρα για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Υποθέτω πως ο Κώστας έχει τραβήξει έναν δρόμο με κάποια στρατηγική, η οποία είναι “να προσεγγίσω και τους αντιπάλους”, τους οποίους όταν ήμασταν δύο ξεχωριστές ομάδες, ειδικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μιλούσε με πάρα πολύ άσχημα λόγια. Ήταν αυτοί που είχαν πρόβλημα από την αρχή, από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού και τώρα κάνουν παρέα.

Εγώ δεν έχω μάθει έτσι, έχω μάθει να παραμένω στην ομάδα μου, να είμαι πιστός σε αυτά που πιστεύω, στα παιδιά με τα οποία έχω φτύσει αίμα για να φτάσω εδώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Δεν σημαίνει αυτό πως παύω να εκτιμώ τους αντιπάλους, να μπορώ να μιλήσω μαζί τους, να κάνω κάποια παρέα εκτός ή εντός παιχνιδιού μαζί τους. Δεν σημαίνει όμως ότι θα γίνω πιο κολλητός απ’ ότι με άτομα, τα οποία είμαι τρεις μήνες και φτύνω αίμα επί καθημερινής βάσης».

Πηγή : zappit.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *