Τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle για ένα λαμπερό πρόσωπο!

Τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle για ένα λαμπερό πρόσωπο!

Τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle για ένα λαμπερό πρόσωπο!

Σε κάθε δημόσια εμφάνισή της η Meghan Markle δείχνει κομψή τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Επίσης, δεν περνά απαρατήρητη από τα Μέσα, τα οποία εστιάζουν κάθε φορά στο στιλ της με αποτέλεσμα να αποκτά όλο και περισσότερες θαυμάστριες. Επίσης, με κάθε νέα εμφάνισή της γίνεται viral και αντικείμενο μελέτης από επαγγελματίες στιλίστες και make up artists.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle και το μωρό που έρχεται!

Η Meghan Markle είναι το κορίτσι που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του πρίγκιπα Harry. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε μπει στον πειρασμό να μάθουμε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Meghan Markle στην πρώτη εμφάνισή της με τη Βασίλισσα και χωρίς τον Πρίγκιπα Harry

Η Δούκισσα του Sussex σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Birchbox, είχε αποκαλύψει πως κάνει συνεδρίες face yoga με την Αγγλίδα facialist, Nichola Joss, ενώ δε λείπουν και DIY ασκήσεις προσώπου.

«Κάνω ασκήσεις προσώπου που μου έχει μάθει η αγαπημένη μου αισθητικός, Nicola Joss, που σκοπό έχουν να σμιλεύσουν το πρόσωπο από μέσα προς τα έξω. Ορκίζομαι πως πραγματικά κάνουν δουλειά, όσο ανόητο κι αν σου φαίνεται. Τις ημέρες που το κάνω, τα ζυγωματικά και το σαγόνι μου είναι πολύ πιο σμιλεμένα και σφριγηλά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που τη ζητούν κάθε φορά που υπάρχουν βραβεία και red carpet, επίσημες εμφανίσεις, μιας και κάθε ηθοποιός θέλει να δείχνει λαμπερή», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

 

Πηγή : Like.com.cy/ star.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *