Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν

Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν

Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν

Η μονότονη επανάληψη, οι βαρετές θεωρίες και η παπαγαλία σίγουρα απωθούν τα παιδιά. Η γνώση και η εξερεύνηση θα έπρεπε να είναι εμπειρίες χαράς και ενθουσιασμού για κάθε άνθρωπο από τη μέρα που γεννιέται, εμπεδώνοντας δεξιότητες που θα του μείνουν για μια ζωή. Γι’ αυτό και το Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης και Παιχνιδιού για παιδιά – CLaP3C πιστεύει πολύ στις δεξιότητες που κατακτιούνται μέσα από χαρούμενες και ευχάριστες εμπειρίες.

Αυτή την Κυριακή 21 Μαίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, διοργανώνει μια υπέροχη ημέρα γνωριμίας με πρωτότυπες, δημιουργικές δραστηριότητες από τον κόσμο των Μαθηματικών, της Επιστήμης και Ρομποτικής για παιδιά ηλικίας από 1 έως και 12 χρόνων. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:00, στην πλατεία μεταξύ του Γυμνασίου Φανερωμένης και της εκκλησίας της Φανερωμένης.

Εκεί, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα του Κέντρου και να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών στα προγράμματα μικρής διάρκειας Ιουνίου, το καλοκαιρινό σχολείο, τα Παιχνίδια Μαθηματικών και Επιστήμης (για τη χρονιά 2017-2018) τα προγράμματα Ρομποτικής και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά 1 με 3 ετών.

Το Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης και Παιχνιδιού για παιδιά – CLaP3C βρίσκεται στη λεωφόρο Στροβόλου κι είναι ένας πολυχώρος 400 τετραγωνικών μέτρων με προσεκτικά επιλεγμένα, δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά 1-10 ετών, μέσα από τον κόσμο των Παραμυθιών, των κατασκευών, της φαντασίας, των Φυσικών Επιστημών, των Μαθηματικών, της Μηχανολογίας και της Ρομποτικής.

Πληροφορίες στο τηλ. 22 392500.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *