ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΤα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή για τον κορωνοϊό και τον τελικό...

Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή για τον κορωνοϊό και τον τελικό του J2US (vid)

Όσα είπε η Δέσποινα Βανδή, που είναι θετική στον κορονοϊό, στον τελικό του J2US!

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού ήρθε το J2US, το πρώτο βράδυ Σαββάτου του 2022, μέσα από την συχνότητα του Alpha με τον μεγάλο του τελικό. Εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να πέσει η αυλαία με έναν μόνο νικητή!

Η πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο, πλήγωσε και το λαμπερό μουσικό σόου καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που απουσίασαν από την τελευταία live βραδιά. Ανάμεσα τους και η Δέσποινα Βανδή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του J2US βρήκε, όμως, τον τρόπο να δώσει το… παρών έστω και από μακριά, καθώς προσφάτως γνωστοποίησε η ίδια πως είναι θετική στον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι της, η Δέσποινα Βανδή καλησπέρισε τον παρουσιαστή και παραγωγό του σόου, Νίκο Κοκλώνη καθώς και τους υπόλοιπους κριτές. «Καλή χρονιά, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Ζηλεύω πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στον τελικό! Βλέπω ότι η Μπακοδήμου, που ροκάνιζε τη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια, τελικά κατάφερε να μου πάρει τη θέση. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και κριτής του J2US.

«Πολύ περίεργο είναι αυτό. Πραγματικά είναι πολύ περίεργο αλλά προέχει η υγεία. Βάση του νόμου θα μπορούσα σήμερα να είμαι κοντά σας, αλλά είπαμε να μην το ρισκάρουμε και να κρατήσουμε τις δέκα μέρες. Θα σας θαυμάσω από εδώ και θα βαθμολογήσω από εδώ».

Για την J2US ιστορία, μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή έμεινε κανονικά στο πόστο του κριτή με αυτό τον τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίου live.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS