Τα συγκινητικά λόγια του τραυματία αστυνομικού από το Ισραήλ

Τα συγκινητικά λόγια του τραυματία αστυνομικού από το Ισραήλ

Τα συγκινητικά λόγια του τραυματία αστυνομικού από το Ισραήλ

Συγκινούν τα λόγια του αστυνομικού Γιώργου Γεωργίου ο οποίος νοσηλεύεται στο Ισραήλ μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε εν ώρα καθήκοντος στις 5 Μαϊου κατά την επίσκεψη του Αρχηγού Αστυνομίας στο νοσοκομείο.

Σε ανάρτηση ο Αρχηγός της Αστυνομίας μετέφερε τα πρώτα λόγια του αστυνομικού Γιώργου Γεωργίου μόλις τον αντίκρυσε κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του έγραψε: «Αρχηγέ περιμένω πως κ πως να επιστρέψω στο καθήκον. Αυτό μου είπε ο Γιώργος μόλις με είδε. Είχα ακούσει πολλά για την αφοσίωση του στη @Cyprus_Police. Ένα παιδί χαμηλών τόνων με αρχές κ αξίες που τον καθιστούν πρότυπο. Συγκίνηση θαυμασμός σεβασμός. Αυτό μόνο».

Σε ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει ότι «στο Ισραήλ μετέβη χθες ο Αρχηγός Αστυνομίας, όπου επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο του Τελ Αβίβ, τον συνάδελφο Γιώργο, ο οποίος πυροβολήθηκε εν ώρα καθήκοντος στις 5 Μαΐου στη Λ/σο.Ο Αρχηγός Αστυνομίας διαβίβασε στον Γιώργο τις ευχές όλων των μελών της Αστυνομίας για ταχεία ανάρρωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός Γιώργος Γεωγίου τραυματίστηκε σοβαρά στην απόπειρα κατά Αστυνομικών στον Ύψωνα, όταν ο Ηλίας Μούζος άνοιξε πυρ εναντίον του.

Πηγή : Like.com.cy/ philenews.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *