Τα συγκινητικά μηνύματα της ελληνικής showbiz μετά το κλείσιμο του Mega

Τα συγκινητικά μηνύματα της ελληνικής showbiz μετά το κλείσιμο του Mega

Τα συγκινητικά μηνύματα της ελληνικής showbiz μετά το κλείσιμο του Mega

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου (λίγο μετά τις 02:00) έπεσε η αυλαία για το Mega μετά από 29 χρόνια πορείας ως το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης. Το «μαύρο» στο Mega έπεσε με… Απαράδεκτους.

Ήταν 02:08 και 35 δευτερόλεπτα, ξημερώματα Κυριακής, 28 Οκτωβρίου όταν το επεισόδιο των Απαράδεκτων δεν τελείωσε. Το πρόλαβε το «μαύρο». Το Mega σταμάτησε να εκπέμπει στην πλατφόρμα της Digea τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως είχε ανακοινωθεί σχεδόν 48 ώρες νωρίτερα.

Η ιστορική αυτή αλλαγή για την ελληνική τηλεόραση άφησε μια μελαγχολία σε όσους αγάπησαν το Mega, αλλά και σε όσους φιλοξενήθηκαν από αυτό. Το μόνο που έχουν να πουν όλοι είναι ένα «μεγάλο ευχαριστώ» για το … Meg-άλο κανάλι. Τα μηνύματα μάλιστα , στα Social media δεν είχαν τέλος.

Δες τα μηνύματα στα social media:

View this post on Instagram

Τέλος εποχής για ένα κανάλι με μεγάλη ιστορία και προίκα…💔 Αισθάνομαι όπως τότε που σταμάτησε η δραχμή.. μόνο που αντί της δραχμής έχουμε το ευρώ, αντί του Mega τι??? Αντίο #megamou . Σ ευχαριστω κι εγώ με τη σειρά μου όχι μόνο για τη συνεργασία που είχαμε αλλά και για τη συντροφιά που μου κράτησες όλα αυτά τα χρονια ως τηλεθεατρια! ——————————————— #megatv #mega #τελοςεποχης #mega_telos #thankyou #theend #megachannel #tomegalokanali #😢

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

 

 

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *