Τα συγκλονιστικά κοσμήματα της Zaha Hadid

Τα συγκλονιστικά κοσμήματα της Zaha Hadid

Τα συγκλονιστικά κοσμήματα της Zaha Hadid

H βραβευμένη με Pritzker αρχιτέκτονας Zaha Hadid, γνωστή για τα νεοφουτουριστικά κτίριά της, μόλις παρουσίασε φωτογραφίες από το νεότερο έργο της: Μια σειρά από ασημένια κοσμήματα.

Η συλλογή που δημιούργησε για τον Δανό Georg Jensen, αποτελείται από 8 κομμάτια. Περιλαμβάνει ένα δαχτυλίδι για δύο δάχτυλα και ένα συγκλονιστικό βραχιόλι και θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση Baselworld τέχνης αυτή την εβδομάδα στην Ελβετία.

111

Τον Σεπτέμβριο, τα κοσμήματα θα κυκλοφορήσουν στη μπουτίκ του Jensen.

2222

Τα νεοφουτουριστικά σχέδια της αρχιτέκτονος σε κοσμήματα

Μερικά από τα κομμάτια, που θα κοστίζουν μεταξύ $ 500 και $ 25.000, θα περιλαμβάνουν μαύρο ρόδιο και μαύρα διαμάντια. Τον Σεπτέμβριο, τα κοσμήματα θα κυκλοφορήσουν στη μπουτίκ του Jensen.

«Συχνά κοιτάζουμε τη συνοχή και τη λογική των φυσικών συστημάτων, όταν εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε περιβάλλοντα», είπε σε δήλωσή της η βραβευμένη αρχιτέκτονας. «Η πρόκληση για μας ήταν να τα μεταφράσουμε σε κάτι που μπορεί να φορεθεί».

 

333
Δαχτυλίδι για δύο δάχτυλα

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία στο χώρο της μόδας για την αρχιτέκτονα. Η Hadid έχει επίσης σχεδιάσει κοσμήματα για τα πολυτελή κοσμηματοπωλεία Swarovski και Caspita, καθώς και παπούτσια για την Adidas.

Πηγή : womantoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *